Terminati cu baietii blonzi cu ochi albastri
fiecare fata cu preferintele ei , doar ca baietii blonzi cu ochi albastri sunt mai rari, nu vezi peste tot unul blond cu ochi alabstri, dar asta nu inseamna ca toate fetele sunt moarte dupa baietii blonzi cu ochi albastri
Neah :-&.
depinde de gusturi.
Asa cum anumitor barbati le plac blondele, si altora brunetele, asa e si la fete.
Mie personal imi plac brunetii cu tenul masliniu ~~., Si ochii orice culoare
Da` simpatic sa fie
Eu una nu m-as da in vant dupa cei bonzi. In schimb cei bruneti cu ochi albastri :X:X:X.
Mie una nu imi plac blonzii...
1. Satenii cu ochi albastrii
2.Brunetii cu ochi albastri :X
pe mine sincer astia ma dau pe spate
Ti se pare. Cred ca toate fetele pe care le cunosc "vaneaza" bruneti. Mie imi plac brunetii, dar nu am pretentii la ochi si nici nu-i observ de prima data ca alte fete (sau baieti). Sunt frumosi ochii albastri si verzi, dar asa doar ca un bonus. Si in general blonzii par cam artificiali. Mie nu-mi plac. Oricum depinde de gusturi.
Mmm... te inseli. majoritatea fetelor pe care le cunosc au o slabiciune pentru bruneti. daca mai are si ochii verzi.deja le-a dat pe spate. mai rar vezi un blond care sa aiba masculinitate in el stilul "bombonel" nu prea prinde... cel putin nu la fetele trecute de adolescenta.care isi doresc un barbat adevarat langa ele.
razzy23 întreabă: