anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mie imi placea foarte mult de Justin Bieber si in paralel putin de alta persoana.Ieri am inceput sa n-o mai suport deloc pe acea persoana si nu simt ca imi mai place Justin din cauza ca imi aduce aminte de ala! Ce sa fac ca sa-l plac pe Justin din nou si sa nu-mi aduc aminte de chestii naspa?

14 răspunsuri:
| TeoPT a răspuns:

Aoleu, mai bine că ai scăpat de obsesia pentru căcăciosul ăla, tu vrei să o aduci înapoi? Las-o așa cum e.

| PotcaPădurii a răspuns:

Lasa ca-i mai bine asa.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Saracul Justin. ce o sa faca el cu un fan in minus. poate se lasa de cantat.

| SalutBunaLarevedere a răspuns (pentru suntserios):

Off! Doar si eu contez...Si conteaza ca vreau!

| SalutBunaLarevedere a răspuns:

GATA! Am rezolvat

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru SalutBunaLarevedere):

Stie Justin ca tu esti fan? Ma indoiesc, pentru el conteaza banu. Ai cumparat un album original Justin sau ai fost la un concert? Presupun ca nu deci este fix nimica pentru el.

Da ce-ai de esti asa rautacios, ma, suntserios? Sau esti cumva putin prea invidios? Daca te deranjeaza un lucru si nu stii ce sa spui nu trebuie sa intervii.E clar ca o sa stai mereu ascuns in spatele unei poze 9gag si ajunge pentru tine.Intrebarea mea era clara, raspunsul tau n-avea legatura cu ea.

| KawaiiBroccoli a răspuns:

Doamne fereste!
Vrei sa il placi pe tampitul ala?
Mai bine cauti si tu un baiat care stie ca existi si sa tina la tine, ma!

| SalutBunaLarevedere a răspuns (pentru KawaiiBroccoli):

Mda...cum sa nu vrei sa il placi pe cel mai cunoscut si iubit baiat de pe planeta?
(OMG, S-A REZOLVAT!)...Dar am destui din aia si asa cum sunt eu apreciata pentru ceea ce sunt asa trebuie sa fie apreciati toti cei care merita.

| KawaiiBroccoli a răspuns (pentru SalutBunaLarevedere):

Invidios pe naiba!

Apropo. de chestia cu poza: Mda. vorbea fata care se ascundea in lui Justin Biber. vai dragaa.

Dovada pentru faptul ca nu numai eu cred ca e tampit :P :
http://www.youtube.com/watch?v=kffacxfA7G4&ob=av2e
Uita-te la statistica de Like vs. Dislike :P

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru SalutBunaLarevedere):

Oricand 9gag in locul lui Bieber.

| SalutBunaLarevedere a răspuns (pentru KawaiiBroccoli):

Da,da,tu asta care vorbesti...S-ar ascunde cineva in spatele pozei tale?

Si cine se ascunde dupa poza? Vad ca toti care "comenteaza" aici...

Faza e ca eu sunt menita sa fiu ceea ce este Justin si pentru ca si el a fost sa fie ceea ce este si acum multumeste, il respect si il iubesc pentru faptele lui.