Ce e cu 95-ul? Ca mi se pare ca nu am citit bine?
Perversa mica ca iti creste repede parul?
Oricum, tare asta.Chiar ma intreb cati dintre noi ar avea curajul sa insire toate ciudatenile caracterului
O sa scriu numerele corespunzatoare lucrurilor care mi se potrivesc cat de cat:
3, 14, 16, 25, 31, 34, 36.(baschetii ii urasc, dar conversii all star ii ador :X ), 40, 41, 48, 50, 54, 72, 77, 79, 80, 82.(uneori), 86, 87, 88, 90
Sa zic ce nr se potrivesc si la me
deci:
3, 4, 6, 11, 12, 13, 16, 17, 22, 24, 25, 28, 30, 31, 32, 33, 34, 36, 40, 41, 44, 45, 46, 47, 48, 51, 57, 60, 72, 74, 77, 79, 80, 86, 87, 88
j km atat
P. S. ce face lipsa de ocupatie din om :O
Stai linistita! Nimeni nu este anormal! Fiecare are cate un defect, sau orice alteceva! Dar asta nuinseamna ca este anormal! . Parca m-ai descrie pe mine in spusele tale! Marea majoritate din ceea ce ai spus ma caracterizeaza!
80% am in comun cu tine. nu esti ciudata. desi daca mai zici o sa cred si eu ca sunt o ciudata
Nu cred ca esti ciudata...din potriva...esti doar diferita. Si uneori sa fi diferit e chia super! App mie mi se potrivesc : 3, 13, 16,25,29,44,45,48,52,67,68,87 :p . Te pup :*.
Well, common points: 2, 3, 6, 10, 11, 12, 33, 36, 37, 45, 50, 59, 68, 78, 85, 88 .
1.Mananc pe zi o ciocolata intreaga milka - eu nu mai mananc ciocolata de la 3 ani
2.Imi urasc numele , mi se pare plictisitor- ai eu la fel...
3.Iubesc animalele - ce ar fi lumea fara ele?
4.Intr-un grup ori sunt cea invizibila ori cea ce vorbeste mult- si eu la fel!
5.Am putini prieteni buni , dar totusi ei m-am dezamagit/tradat de multe ori - i know how it is
6.Sunt lenesa- nu ai vrea sa ma vezi pe mine!
7.Urasc cand oamneii zic ca am intre 15-18 ani . - cati ai ?
8.Nu rad niciodata la glumele mele - eu rad la ale mele. Problema e ca sunt singura...
9.Cand avea 8 ani vroiam sa ma angajez pe gratis la un salon de frumusete - eu ma angajam gratis la florarie
10.In clasele 1-4 eram disperata de W.I.T.C.H incat mi-am facut si un club -eu eram Irma in al meu
11.Ma uit la toate desenele animate … - si eu... si nu imi e rusine sa o zic oricui ma intreaba
12.Sunt foarte copilaroasa - fiecare are in el un mic copil
13.Mereu mi-am dorit sa am un urs mare de plus - eu am dormitorul plin de ei
14.Urasc copiii mici - stiiu! mama, aia nu stiu ce . tata aia bla bla. Vaay! sunt Cenusareasa...ma lasi?
15.As fi vrut sa am o sora mai mare (cu 1-3 ani mai mare ca mine )decat un frate cu 6 ani mai mare ca mine - fratii mai mari sunt tari... au prieteni draguti
16. Niciodata nu zic secretele altora - never!
17.Fac curat in camera mea doar daca vine cineva in vizita sau primesc bani - si eu ) ( doar ptr bani )
18.Urasc scoala - nu chiar...
19.Este ok daca colegii imi zic moartea cu coasa /moartea in vacanta fiindca fac glume pe seama asta - eu eram moartea in caraibe anu trecut.
20.Am fost indragostita o singura data - eu niciodata
21.Nu citesc carti ,dar citesc manga la greu - eu citesc carti mereu!
22Mereu am vrut sa la locuiesc la casa si sa am camera la mansarda
- si sa am vedere la mare
23.Nu port sutien , doar bustiwra ocazional.macar eu recunosc
- nici eu... nu am dc daca intelegi
24.Uneori sunt prea sincera - e foarte trist cand te trezesti cu o palma peste mecla de la profa de fizica doar pentru ca ai protestat cand in loc de 10 ti-a pus 8 din cauza ca in loc de G ai scris g...
25.Regret cand vreau sa zic ceva cuiva si nu ii zic - si eu... doar ca nu imi vine replica pe moment ( ajunge pe la mine cam a doa zi)
26.Mereu aceept provocarile prietenilor mei mei: sa merg cu role, sa tip in gura mare, sa dansez : in a5a am acceptat sa stau 69 pe nu stiu care ( imbracati, nu va imaginati altcv ) doar ca sa primesc 3 lei.uff. copil,copil
27.Compun versuri - scriu cantece si carti! everyday ;x
28.Nu doresc raul nici maar celor care mi-au fauct rau - e... eu da
29.Ma enervez usor - foarte usor...
30.Sunt credula - eu nu chiar...trebuie sa vad cu ochii mei ca sa cred
31.Cand stau la calculator nu pot sa stau fra sa asc muzica - exact... tastatu fara melodii ma face sa ma simt urmarita
32.Iau reviste de fete de fiecare data cnad apar - nu mai spune... am biblioteca plina!
33.Am postere in camera - nu ma lasa mama sa imi pun
34.Nu imi plac fustele scurte si mulate - ce dreq, doar nu suntem cu**e sa ne imbracam pana la c*r, eu nu am nicio fusta sau rochie in sifonier Pana si la nunta lu varmea m-am dus in blugi si bascheti :-s...
35.Sunt in zodia sagetator - e. eu sunt leu
36.Ca incaltaminte prefer tenisi si basketi - d`uh
37.Nu imi place sportul - dusmanii mei cei mai aprigi - mingiile...
38.Am ceva cu fiecare om , dupa pshiholog…(trb sa mergi la pshiholog cand esti internat in spital) - si eu ...
39.Mereu mi-e frica sa nu am sufoc - mie imi e ( inca) frica de intuneric
40.Dupa mine cel ami oribil mod de a muri este prin ardere - da...
41.Urasc manelele si populara - eu urasc si clasica
Love country!
42.Cand o sa fiu mare o sa apopt copii - si eu! mi se pare foarte nobil adica...au si ei dreptu la o familie normala - plus ca nu am chef de : impinge, hay.l-am prins!
43.Nu cred ca citeste cineva lista asta…. - ba da, euu
44.Urasc cei care ma copie.in special la cuafura - ce freza ai?)
45.As vrea sa cresc mai inalta - eu am deabea 1.65
46.Nu pot sa inchei prietenii fara ca apoi sa regret ce am fauct si sa fiu iarasi prt cu persoana respective - exact, chiar daca nu merita!
47.Nu imi pasa daca oamenii profita de mine - eu dau aparenta ca nu, dar de fapt chiar ma macina in interior ca eu sa muncesc si altii sa ia laudele...
48.Urasc cand sunt mintita sua cand oamenii nu isi recunosc faptele - exact... inseamna ca nu au curaj sa o faca
49.Am volume manga - si eu!
50.Am o imaginatie bogata - exact... eu vad si visez numai prostii imi zboara gandurile peste tot ( and I love it!)
51. Imi place cand cineva se uita la mine cand desenez.simt de parca am un fan - eu = paralela cu hartiile si creioanele colorate, dar... cand cineva citeste ce scriu ma simt in al 9lea cer deci cred ca e tot aia
52.Niciodata nu m-am uitat vrodata in ochii cuiva - nici eu... prea penibil
53.Nu am baut vrodata energizant - miros ca un ****...
54.Sunt anti droguri, fumat,alcool - exact! healthy life
55.Stau la calculator peste 10 ore in vacantza pe zi - si eu
56.Imi place sav b maim ult pe mess decat in viata reala ca sa nu imi arat emotiile - si eu... arat ca un ***. Emoticonurile sunt mai swt
57.Plang des (pe ascuns) si rad rar - eu plang pe ascuns in fiecare zi si rad fals...
58.Am mereu varfurile despicate - si eu! chiar de a doua zi de la tuns...
59.de cand sunt mica imi indrept parul cu placa sau cu peria si feonul fiindca parul meu se face cret cand se usuca natural - ce n'as da eu sa am bucle...
60.Sunt foarte posesiva - asta e a mea... si eu
61.Imi iubesc elu si il alint corbyca - ce dreq e ala el?
67.Am 3 caini - am 3 papagali
68.Iubesc cadourile de mici dimensiuni fiindca acelea cand le vei pierde in casa si le vei gasi peste ani iti vor trezi amintiriexact. plus ca au mare valoare sentimentala
69.As vrea sa merg in Japonia, dar nu singura cu cineva care sa fie de varsta mea si sa stie mai multe ca mine despre tara respective
- si eu! mi se pare o tara super tare
70.Cand o sa fiu mia mare as vrea sa devin professor universitar de istorie la o unv.din Anglia - eu de biologie in Anglia
71.Oamenii mereu imi iau aparare in timp ce eu stau mereu muta
- si eu...
72.Ma critic mereu. - nu-mi place aia , bluza asta ma face grasa... stiu cum e
73.Oricat de independenta as vrea sa fiu nu reusesc - da... cand te suna mama din 10 in 10 minute nu prea ai mari sanse...
74.Fug de responsabilitati - si eu... dar ma prind din urma...
75.Nu mi-am organizat niciodata ziua de nastere - nici eu... toate pupicurile, vay sufla in tort... patetic! plus ca niciodata nu mi-a placut sa fiu in centrul atentiei. Ma simt jenata.
76.Apreciez cand sunt criticata in domenniul artistic dar nu si in cel al modei - eu nu apreciez nicio critica
77.Iubesc discutile neimportante - sunt viata mea . banale...
78.Pana la varsta de 10 ani mi-a placut verdele - mie imi place
79.Nu sunt razbunatoare - nici eu///
80.Mereu trec cu vederea barfele care sunt despre mine - chiar nu imi pasa daca aia de la colt ma barfeste ca imi sta paru nu stiu cum... si al ei a fost sau va fi asa intr-o zi
81.Sunt competitiva dar nu ii spun persoanei respective ca pentru mine el este in competitie - si eu! be the best
82. Imi palce sa stau singura - singuratatea e viata mea ...
83.Vreau sa merg si eu prima da cu metroul. - eu cu avionul
84.Urasc cand mi se pune mane pe fund - nu s-a intamplat dar cred ca l-as bate pe tip pana nu mai poate...
85.Mereu am vru sa am un caine mic - luv puppies
86.Sunt o fire visatoare - dreamin' 24/24
87.Nu support oamenii fitosi si plini de sine - exact...
88.Imi placxe sa fac altora tricouri personalizate - mie imi place sa compun cantece pentru ei
89.Cand o sa mai cresc o sa vreua sa imi scot prop. Manga - vreau sa imi scot propriile carti!
90.As vrea ca lumea sa imi dea id-ul lui de mess…imi place sav b mult pe mess cu diversi oamenii - eu urasc sa am mai mult de 50 in lista.
91.Dupa un test sunt 78% emo - eu cik 86... zau asa?
92.Am voluem manga cumparate - nu ma bag in manga.
93.Am un jurnal in care daca nu scriu frumos rup pagina - stiu cum e... am rupt dintr-unu pana a ajuns la 3 foi
94.Nu pot sa inteleg de ce lumea isi face bratarile prieteniei - e cea mai mare porcarie... prietenia e in suflet nu intr-o bucata de ate!
95.Lumea crede ca sunt o perversa mica fiindca imi creste repede parul - depinde unde ) si mie imi creste repede peste tot mai putin in cap
Pe bune... parca eu as fi scris astea Si nu exagerez.
LOL... 70% din lucruri le am si eu . incer nu fi trista ca esti hai sa zicem "anormala" e bine sa nu fi ca toti sa fi un puc mai,..."speciala". app de manga si anime si eu sunt o mega fana.sti esti singura persoana din cate cunosc care e asa de asemanatoare
Cu siguranta esti diferita de restul lumii, mai ales daca ne luam dupa motivul 35.
Nu vezi Sagetatori in fiecare zi!
P. S. : Esti analfabeta.
Cred ca te-as cataloga la rubrica "Persoane anormale" doar pentru faptul ca ai scris atata si te agiti pentru...nimic.
Aa da, si "fact-ul" nr. 95 mi se pare deplasat
Cheers!
Nu vreau sa fiu rau dar te contrazici in unele cazuri(nu dau explicatii ) 95-58, 42-14, uita-te si la 24-25, 26-6, 24-52. ai trei caini si nici unul mic(pe care ti-l doresti atat d mult ) 81-6...cat despre intrebarea ta, crezi ca doar tu esti anormala? toti suntem anormali, avem parti care ne par mai putin normale si tocmai asta ne face normali
Hmm.pai.cam la toate lucrurile semeni cu mine.defapt mai la toate.mai ales lenevia, plansu` si curatenia.si 95
Nu esti anormala Esti ca toata lumea Poate unii mai putin, poate unii mai mult. Inafara de unele chestii care s-au mai precizat si de "uite aici". si eu sunt asa. si cred ca mai bine de 90% din fetele de varsta noastra sunt asa. Doar ca majoritatea nu au curaj sa recunoasca. Te apreciez pentru sinceritate. >