Deci sa iti spun ce avem in comun:
Iubesc animalele si da, sunt foarte lenesa.Nu spun secretele altora, urasc scoala, dar nici fara ea nu e bine.Sunt anti droguri. Posesiva si urasc cand mi se pune mana pe fund. Deci se pare ca nu esti singura care nu suporta anumite lucruri.
Wow......
Tu chiar ca nu ai altceva de facut decat sa stai la caluclator.
Nu ai carti de citit? Nu o ajuti pe mama?
Fa ceva util nu sta toata ziua cu capu in pc si scrie tot felul de chestii neimportante... Pierzi timpu' aiurea... Sfatul meu ar fi sa te duci in parc, sa te joci cu cei 3 caini ai tai, si multe alte lucruri pe care le poti face acum cand esti copil.profita de acest lucru
Avem multe lucruri in comun de ex:iubesc ciocolat si animalele, sunt lenesa, uras scoala si atunci cand cineva imi pune mana pe fund, sunt foarte posesiva si visatoare si ador sa stau singura.cand sunt singura simt ca pot face orice vreau si nimeni nu imi poate spune nimic. daca vrei sa vb iti la id meu:nasty_dream27 si sa stii nu esti deloc anormala asta esti tu mai degraba imi pari speciala nu esti ca toata lumea
Fara suparare dar esti un pic ciudata. o fata nu se lasa jignita chiar daca este in gluma, ar trebui sa fi mai feminina, mai indrazneata in viata nu rezolvi nimic daca te lasi calcata in picioare.viata este grea, lumea este rea iar daca vrei sa te simti mai bine, sa fi mai apreciata ar trebui sa incepi cu tine, cand te uiti in oglinda sa vezi o fata sexi, frumoasa, plina de incredere. o vizita poate sa fie prin surprindere, neanuntata, ce faci atunci? esti fata totusi.este mai frumos sa ai propri tai copii decat sa adopti.si eu iubesc animalele.