| secret98 a întrebat:

Mii interesant a-ti intilnit in mediul dvs suflete goale? ce comportament trebuie sa ai? mii interesant...mi se pare ca am asa situatie si nu stiu cum sa procedez... vreau exemple de la voi.

Răspuns Câştigător
| MenInShadow a răspuns:

Daca vrei sa gasesti o asemenea persoana, uite una...
E bine totusi, pentru ca poti sa-ti spun mai multe.
Asta se intampla cand o persoana sufera foarte mult, exact cum a zis IloveME, si ma refer la suferinta sufleteasca, din dragoste, abandonat de familie si prieteni, sau orice alta suferinta emotionala care l-a afectat mult.
Eu am avut doua, suferinta din dragoste, de mai multe ori, si am fost abandonat in multe ocazii de prieteni pe care ii consideram ca niste frati.
Aceasta stare de "suflet gol" nu apare dupa ce ai fost dezamagit o data, de doua ori, poate chiar de trei ori, ci de multe ori, atat de multe ori incat ajungi sa nu mai ai incredere in nimeni, nu conteaza cine este.
Am iubit ca un prost mult, si mult, si mai mult, si am fost dezamagit si mai mult.
Am luat apararea unor persoane pe care le credeam prieteni, am suferit in locul lor sau cu ele, si apoi, cand am avut nevoie, acele persoane, nu mai erau acolo pentru mine, sau pur si simplu ma tradau si ele erau cele care ma faceau sa sufar.
Am patit-o de multe ori, atat de mult incat am ajuns sa nu mai cred in iubire, sa nu cred in nimeni indiferent de ce-mi zice.
Dupa ce am trecut peste toate astea, am ajuns oarecum paranoic, si desii persoana care este interesata sufera oarecum, tot eu sunt cel care sufera cel mai mult, ma inchid in mine, vreau sa mor mereu, si la final, nu sunt fericit, doar sunt fericit cu nefericirea pe care o am...
Este destul de greu sa te apropii de o asemenea persoana, stiu pentru ca desii eu ma atasez repede de unii oameni, incerc sa nu o mai fac, si de obicei toate persoanele de genul meu incearca sa tina la distanta unele persoane doar pentru a nu mai fi raniti.
Desi este greu sa te apropii de o asemenea persoana, gandeste-te mult inainte sa o faci, sau inainte sa incerci, pentru ca daca reusesti sa intrii in viata lui, sa ii intelegi problemele, si sa-i castigi increderea, in momentul in care gresesti, si il faci sa creada ca esti la fel ca ceilalti, atunci va fi momentul in care el va fi mult mai distrus fata de cum a fost inainte, si nu sunt sigur daca v-a mai vrea sa te vada vreodata.
Este ca si cum, inima lui s-ar fi spart/rupt/crapat de mii de ori pana acum, si totusi, a reusit s-o lipeasca intr-un fel, tu ai venit, el ti-a dat-o, dar tu tot ce faci este s-o trantesti si sa spargi bucatile alea in niste bucatele mult mai mici si mult mai greu de lipit.
Daca ai inteles metafora, gandeste-te bine daca chiar vrei sa castigi increderea si dragostea unei asemenea persoane, gandeste-te daca poti avea grija de inima aia lipita, in loc s-o strici si mai mult.

3 răspunsuri:
| IloveME a răspuns:

De obicei cand o persoana are sufletul gol a suferit foarte mult! nu mai are incredere in ea,in propriile forte, nu crede in iubire si nu mai are incredere in nimeni!
Ofera-i dragoste, ofera-i incredere, arata-i cat de frumoasa este viata si invata-l/o sa o traiasca din plin! trebuie sa ai foarte multa rabdare cu aceasta persoana, mai ales ca are moralul la pamant! dar cred ca merita ajutat!
Succes!

| secret98 explică (pentru IloveME):

Multumesc mult!

| secret98 explică (pentru MenInShadow):

Uite chiar iti multumesc mult pentru aceasta destainuire! m-a ajutat mult drep mai pus si pe ginduri, sper sa iau o decizie corecta! multumesc inca odata! sper si in viata ta sa nu se mai intimple asemenea cazuri!