| CiprianSima a întrebat:

Miley Cyrus si Demi Lovato sunt drogate?

Răspuns Câştigător
| Jessica a răspuns:

Miley este dar Demi nu cred.

60 răspunsuri:
| Graphee a răspuns:

Cred ca da.
Unii zic ca doar Miley Cyrus se drogheaza.
Dar mie chiar nu imi pasa cine se drogheaza si cine nu.
E viata lor.

Sarbatori fericite!

| Crisu a răspuns:

Doar Miley s-a drogat.
http://www.utv.ro/......ere-video/ in josul paginii gasesti filmuletul.

| Crisu a răspuns:

P. s http://www.stl.ro/......-iubitului am gasit si despre Demi, dar nu sunt dovezi clare.

| LolNope a răspuns:

Daap.

| RiRi5846 a răspuns:

Miley se drogheaza.Iti sugerez sa cumperi revista Bravo pentru ca vei gasi in ea mai multe detalii si poze cu Miley droganduse! In schimb Demi Lovato nu se drogheaza si nu mai ziceti ca e in spital din cauza drogurilor pentru ca nu este asa! A fost internata in spital deoarece nu mai facea fata stresului!

| ElectricChapel a răspuns:

Aoleu... Salvia nu este un drog puternic. E o planta halucinenta. E foarte usoara. Maxim 5 minute de euforie iti da. Hello! Nu le mai criticati. E viata lor persoanala. Daca Miley s-a drogat cred ca n-a facut-o din cauza ca are o viata numai lapte si miere. Sa nu uitam ca parintii ei au divortat, s-a despartit de Liam si toata lumea arunca cu noroi in ea ca vezi doamne e prea sexy pentru 17-18 ani. Bai nene, treziti-va la realitate! Suntem in secolul XXI. Nu mai fiti comunisti.

| Joanne1703 a răspuns:

Sunt aman2...demi s-a drogat inaintea lui miley si a fost internata la spital. daca nu ma crezi este un interviu in care demi spune de ce s-a taiat si s-a drogat
http://www.youtube.com/watch?v=tlwcvw2XgOA&NR=1

| GabiElla a răspuns:

Miley cyrus e dorgatalaughing au surprinso paparatzii si demi nu se drogheaza

| RockForever99 a răspuns:

Nu.doar miley e dar demi chiar nu cred ca ar face asa ceva. dar la miley ma asteptam oricum

| Tarabostes a răspuns:

Da, iti sp sigur ca amandoua sunt

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da si miley si demi se drogheaza leau surprins pe ambele paparatii si scrie sin reviste nu doar pe net sa stiti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Miley e drogheaza a aparut si un filmulet
demi am auzit ca si ea dar nu au dovezi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Demi Lovato este drogata ori de bautura ori de droguri si acum este in spital.Miley Cyrus nu este drogata.Ma bucur ca te-am putut ajuta la intrebare si sarbatori fericite alaturi de cei dragi si bucuria ca s-a nascut pruncul Iisus sa fie cu tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu numai miley drogata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

da aceste proaste subt drogate si tarfe

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

NU sunt drogate, sunt invidiate de celelalte vedete care sunt sigura ca au facut asta. MAILEY sigur a fost dezamagita cand a vazut ce se scrie, la fel si DEMI, sasa au facut cu toate vedetele la inceput. Ex LADY GAGA.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Miley cyrus este drogata dar Demi nu este

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca demi se drogheaza... mie mi se pare ca e de treaba

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da. Sunt drogate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bah fratilorlaughinga incercat si ea, ca toti, acum e la modawinkingsi in plus, salvia nu este un drog puternic e foarte usoarawinkingdaca iei de curiozitate odata, asta nu inseamna ca esti o drogatawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cipriane esti un fraier si un nebuntongue demi nu e drogata dar tu se pare ca esti tu si miley cirus.esti un ratat mintal la fel ca mylei cyruslaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu numai de Miley Cyrus ca se drogheaza

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cipriane esti prost:-o nu-mi vine sa cred ce spui despre demi! miley este drogata pentru ca e proasta si retardata mintalphbbbbt! PROASTA DE MILEY O URASC DIN TOT SUFLETUL x-(

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi pare rau ca zic asta dar da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Miley este dar Demi, niciodata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate! dar oricum au o viata grea, asa ca. daca se droghiaza este numai pentru ca este foarte greu sa ai o asa cariera!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Demi nu s-a drogat doar miley

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da sunt. demi lovato sa drogat si miley cyrus sa drogat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Miley a greseit sh ea nu trebuie sa o dati in ziare sa-i distrugeti cariera sh sentimente eu cu prietena mea o iubim sh sut fanul nr 1

Întrebări similare