Umm. În intervalu' 5-9 ani făceam o grămadă de prostii;
¤Bunica mea avea o vitrină d-aia de pe vremea dinozaurilor plină cu pahare, şi eu le mai scoteam să mă joc cu ele. Adică să mă prefac că beau şampanie and *** . Şi bineînţeles că le spărgeam, iar cele sparte le puneam în saci menajeri şi le ascundeam după vitrina aia. Asta... până s-a prins buni că se goleşte vitrina.
¤Tata era, e şi acum, un fumător înrăit, şi eu uram să îl văd că fumează, aşa că într-o zi i-am luat ţigările şi le-am înmuiat în lapte (bleah).
¤Mama făcea sarmale, şi m-a pus să aspir în sufragerie. Eu am luat frumos săculeţul, şi m-am dus în bucătărie cu o faţă "şi cu ăsta ce fac, mami?", şi l-am scăpat în oala cu sarmale .
¤Îmi cumpărase mama o rochiţă roz, şi eu am căzut şi am rupt-o. Ştiam că o să se supere, aşa că am luat rochiţele de la papuşi şi le-am cusut pe a mea, chiar unde am rupt-o.
¤Avea vecina o pisică, şi vara o lăsa prin scară. Într-o zi lăsasem uşa deschisă, şi mâţa vecinei a născut 4 puişori urâţi şi gălăgioşi chiar la noi în hol. Şi ne mai întrebam de ce zgârie creatura vecinei uşa la miezul nopţii...
¤Şi apropo de pisici, am avut şi eu una. La câteva zile după ce am primit-o, ca semn al responsabilităţii mele (vorba vine) s-a suit la mine în pat, când dormeam. Eu m-am sperit, am prins-o de coadă şi am proiectat-o pe perete . Mama mi-a spus că a plecat. (Da, a plecat, la loc de verdeaţă...).
Eh, vremuri.
Ryuuzuka întreabă:
GGG562852 întreabă:
Anonymous56 întreabă:
Ryuuzuka întreabă: