| OnMyDreamWay a întrebat:

Multi imi spun ca sunt prea impulsiva, prea egosita si ma gindesc doar la mine? ...Cind de fapt sunt o fire retrasa, nu prea sociabila, uneori nici nu gasesc cuvinte potrivite intr'o discutie... nu stiu ce sa mai cred.pentru ca ma deranjeaza faptul ca toti spun astfel!

4 răspunsuri:
nony
| nony a răspuns:

Mda... Uite care e treaba.De cele mai multe ori imaginea pe care o exteriorizezi e total diferita fata de ceea ce esti cu adevarat.In societate, sunt multi oameni care isi fac primele impresii gresite, fara sa astepte sa cunoasca persoana in cele mai intime detalii.
Inteleg ca te deranjeaza, cu toate ca nu ar trebui sa dai atentie unor lucruri care cu timpul se vor dovedi a fi false, dar daca vrei intr-adevar sa schimbi ceva, ai grija la comportamentul exterior.
Sfatul meu?! Din perspectiva mea, nu merita efortul.

| Couragebv a răspuns:

Toata lumea judeca dupa primele aparente, fara sa gandeasca dupa aceea, da drumul la gura fara sa gandeasca, sunt foarte putini care chiar vad in tine ce esti cu adevarat. Pentru ca nu le pasa, daca spun ceva urat, ei se simt superiori prin asta. Eu am trecut prin asta deja, si mi-a trebuit ceva timp sa inteleg cum merge treaba. Mie personal nu imi pasa de "gura lumii" ca oricum, niciodata nu o poti schimba. Nu vreau sa te descurajez, dar poate persoanele cu care esti aproape, poate nu sunt destul de comunicative, si sociale. sfatul meu sincer, esti minunata asa cum esti, nu trebuie sa te schimbi, Nu poti sa faci dintr-un lup, o oaie, chiar daca pui blana peste.

| OnMyDreamWay explică (pentru nony):

Multumesc pentru raspuns.) Acum stau si realizez, ca poate nu ma cunosc prea bine pe mine insumi. Poate ca chiar actionez uneori prea brusc.Voi incerca sa am mai multa grija de comportamentul meu exterior.

| OnMyDreamWay explică (pentru Couragebv):

E adevarat ca am auzit asa vorbe de la persoane care nu ma cunosc prea bine si nici nu au incercat vreodata.Mi sau spus si multe lucruri urite, care ma apasa si acum si care ma fac tot mai nesigura pe mine insumi.Realizez,ca sunt asa cum sunt.si daca as incerca sa pretind ca sunt altcineva atunci as fi falsa, na's fi eu insumi! Multumesc pentru sustinere)