Stai linistit ca nu e vina ta! Si foarte bine ca nu te combini cu ea.Din ce spui este ne statornica ii place sa mearga din floare-n floare.
Nu eu zic sa va continuati prietenia voastra destul de veche si destul de sincera si ca ea (fata) sa incerce sa vorbeasca cu prietenul ei. Intre voi pare a fii o relatie destul de prietenoasa si frumoasa te sfatuiesc sa nu va combinati. De ce? Pentru ca tu esti mai timid si cauta o fata aseamanatoare tie..cuta o fata care vrea o relatie de durata...dar cert este ca relatia dintre voi sa ramana la fel de buna.Iar daca ea nu vrea sda mai vorbiti datorita prietenului ei..incearca sa vb cu ea. Daca nu vrea sa mai vorbiti va trebui sa iti vezi de treaba.
SPER SA ITI FIU DE AJUTOR.
SUCCES
Vorbeste cu ea, spune-i ce simti. petreceti mai mult timp impreuna si explica-i cum stau lucrurile. Altfel cum vrei sa fi apropiat de ea. SUCCES. Sper ca te-am ajutat :3 ASTEPT COMENTARIU DESPRE CUM AU DECURS LUCRURILE
Pai sa o intrebi daca vrea sa fii in cotinuare prietenul ei.Ii spui ca tu te simti vinovat pentru despartirile ei si sa iti spuna sincer daca vrea sa terminati aceasta prietenie! Nu cred ca vrea asta, acum nu stiu ce sa zic! Deci vb cu ea!