| mindyabusiness a întrebat:

Ne-am mutat la casa de aproximativ 10 ani. Eu in anul acesta am intrat la liceu si sora mea e la faculatate. Noi doua dormim intr-o camera. Problema este ca sora mea ma deranjeaza, deoarece mereu se culca pe la 4 dimineata. Iar niciodata nu ma pot odihni de la ea, deoarece ea sta pe laptop, laptopul este prea luminos si zgomotos. I-am spus si mamei, ea a spus ca trebuie sa o suport pana o sa mai facem o camera la etaj si pana pleaca ea la facultate in octombrie. Intrebarea mea este, cum as putea sa o suport? Am rugat-o, dar ea mereu incepe sa strige la mine... Cand voi incepe liceul as vrea sa fiu mai organizata, dar NU pot, deoarece sora mea e tipul acela care e foarte dezordonata. In timpul zilei eu merg in camera parintilor, sau ies, orice inafara sa stau cu sora mea. Pana si pe mami nu o asculta, ea se crede superioara. Nu o mai suport, ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Mh_AnDa_1972 a răspuns:

Buna..si eu ma aflu 'relativ' in aceeasi situatie..am si eu un frate si pana sa plece in Germania ma certam toata ziua cu el, dar acum ii duc dorul..cand o sa plece de acasa sau unde pleaca..adica tota lumea se duce la casa lui odata si odata, nu o sa iti prea convina..crede-ma. O sa iti fie foarte dor de ea..bun..si faza cu camra..nu-i bai..de ce nu impartiti camera gen tu sa ai o parte, iar ea o parte..eu zic ca daca nu merge asa incearca sa o imiti adica fa si tu dezordine peste lucrurile ei si ai sa vezi ca nici ei nu ii place sau incepi sa plangi..nuj incearca sa fii matura si demonstreaza-i ca nu prea te in tereseaza ca face ea dezordine..chiar daca tu urasti asta si vrei sa fii organizata. sper ca te-am ajutat putin, funda?

3 răspunsuri:
| Clorox a răspuns:

Stiu cum este sad
Doar ca eu mereu fac curat si sora mea face murdar, este imprastiata si dezordonata!

| L1feDRAIN a răspuns:

Fiecare familie isi are propriile nedreptati intre frati si surori, asa e, nu poti face nimic decat sa te obisnuiesti, e sora ta pana la urma.
Posibil ca esti prea sensibila la somn si ti-e greu sa adormi cu oricare zgomot mic (ventilatorul laptop-ului), sfatul meu este sa te culci mai devreme sau sa faci niste lucruri mai obositoare ziua, astfel si langa discoteca poti adormi, dar daca tu si asa faci ambele - suporta.

Bye.

| nINA2000 a răspuns:

Asa e... Ce trebuie sa facem noi astea mai mici decat sa suportam.