anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Neata! ( este aproape 12, dar... )

Am o problema o.O, si sper sa ma puteti ajuta. Imi place de un baiat, si el ma place, dar nu ma simt pregatita sa 'stau' cu el. :/ Cum as putea sa-i spun asta? Daca ii spun ca nu vreau, nu o sa mai vorbesc cu el vreodata. Daca ii spun ca vreau, nu o sa mai vorbesc cu toti ceilalati vreodata.

Concluzia acum laughing). Credeti ca ar merita sa-mi incerc norocul? ( pe vara, nu in timpul scolii, lol ).

Si mai e ceva laughing) : Imi place 1D, iar el uraste trupa. o.O Toti prietenii imi spun ca nu o sa dureze relatia din aceasta cauza. Oare o fi adevarat? o.O

( Nu, nu sunt proasta... Doar, doar confuza -_- )

Răspuns Câştigător
| BomBonicaThaa2000 a răspuns:

Ok. deci nu stiu ce legatura are ca daca esti cu el nu vorbesti cu ceilalti. Si nu, nu are vreo legatura ca tie iti place 1D si lui nu. E ca si cum lui ii place marul si tie iti place para. laughing)) se vede ca esti inca micuta, esti in pragul adolescentei. Eu zic sa faci ce simti. Si daca vei fi cu el nu te teme sa vorbesti cu ceilalti baieti. gandeste-te la mama ta. Daca e casatorita cu tatal tau ea nu vorbeste cu alti barbati? Eu zic sa vorbesti cu mama ta despre asta pentru ca sigur ai o mie de intrebari si doar ea te poate indruma. Eu zic sa accepti. Sa fie '' o iubire de-o vara''. Cum crezi. Bafta! :*

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru BomBonicaThaa2000):

Mersi mult pentru sfat! laughing. Mda, ai dreptate.