| lauboss a întrebat:

Neata TPU! Tot vorbesc cu o fata pe facebook ca imi place de ea si as vrea sa fim impreuna si am vorbit de toate chestiile personale(de ex muzica sau filmul preferat)si nu mai am idei despre ce am mai putea vorbi impreuna sau ce intrebari sa ii mai pun.Va rog dati un raspuns rapid di bun. FUNDA!

2 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Depinde de cultura generala a voastra, deoarece de obicei fara sa-ti dai seama la un moment dat divaghezi si treci in cu totul alt domeniu fata de cel cu care ai inceput. Daca aveti varsta necesara puteti trece de la discutii banale/plictisitoare la un nivel superior, adica discutii despre dragoste si iubire.

| lauboss explică (pentru corbulalbrosu):

Deci eu am 15 ani si ea 16 si tot am vorbit despre pasiunile noastre, ce ne place, si am gasit multe puncte comune si am intrebat-o daca am putea fi impreuna(intr-un mod mai subtil nu direct)si a spus ca trebuie sa ne mai cunoastem dar noi suntem din orase diferite si numai ne-am putea da intalnire si nu stiu ce s-o maj intreb sau ce sa mai vorbim.Si pe cand o sa ma intalnesc cu ea sa-i cumpar un buchetcfe flori ceva? Te rog raspunde-mi si multumesc ca ai incercat sa ma ajuti