Ok atunci, nu-ti ramane decat sa astepti sa vina el sa vorbeasca cu tine...sau sa nu va mai vorbiti niciodata.
Sfatul meu ti l-am dat, cum e mai bine sa procedezi... altceva nu stiu ce sa-ti mai zic.
Poate l-ai suparat cu ceva gest nepotrivit la
Un moment dat! Vorbeste cu el
Tot eu sa fiu cea care face primul pas spre impacare>? nu..is cam orgolioasa, deci in nici un caz.
Unii copii, cu cat creste mai mult uita prietenii care i-au fost alaturi, familia....Bineinteles ca ar trebui sa mergi si sa-l intrebi de ce se comporta asa cu tine. Funda? :*
Stiu. si mi-e ciuda ca fata de altii vorbeste si spune ca vai, nu-l mai bag in seama.dar mie nu-mi poate spune asta fata in fata..si eu as vrea sa ne impacam, dar..cum ziceam, is orgolioasa si in continuare o sa ma comport ca si cum nu l-as cunoaste.
Du-te la el si intreaba-l de ce spune lucruri neadevarate despre voi; atunci veti incepe o discutie si el cu siguranta isi va cere scuze.
Daca ai zis ca esti si un picut mai mare decat el si stiintific vorbind, baietii se maturizeaza mai greu...fa tu primul pas, desi in mintea lui nu va fi asa.
Dar eu nici nu vreau asta...adica,nici nu ma saluta cand ma vede..si eu ma port ca atare..insa acu sa aflu de la unii ca vai ca eu nu-l mai bag in seama, ca el a vrut sa se impace cu mine, dar eu nu.mi se pare aiurea, cand el nu a facut asta.iar primul pas, in nici un caz nu-l voi face.pur si simplu asta a fost alegerea lui sa nu ma salute..asa e acum alegerea mea sa ma prefac ca nu-l cunosc...insa nu inteleg de ce fix acu, se trezeste ca vai..nu l-am bagat in seama.
Oamenii mai fac greseli in viata. Nu stiu ce a fost in capul lui, ce l-a deranjat, ce l-a suparat. Insist sa te duci sa-l intrebi! Nu meriti o explicatie?
Eu nu fac nici un pas...si chiar de o sa-mi para rau, de o sa regret.o sa ma comport in continuare ca si cum nu l-as cunoaste...sincer,dupa ce faze a facut ..sa fac eu primul pas spre impacare mi s-ar parea umilitor.
Multumesc oricum de sfat ...si da, stiu ca cel mai bine ar fi sa procedez cum mi-ai zis, dar..orgoliul asta.