| perfect a întrebat:

Niciodata nu mi-am dat seama de un lucru.Imi place cand ma privesc multe fete... insa cum stiu daca ma place vreuna... adica cum imi dau seama ca aceea fata este interesata de mine?

De ex.: Astazi am fost la corigenta (Rusine sa imi fie) si se uitau vreo 4 fete la mine... la fiecare gest.Insa una dintre ele se uita mai tot timpul whistling. Sa inteleg ceva din asta... sau sunt doar priviri simple?

Răspuns Câştigător
| NimeniAlta a răspuns:

Pai nu o sa vezi niciodata o fata oarecare ca vine la tine si iti zice:" hey iesim la un suc?batting eyelashes", in afara de alea tupeistethinking straight face ...totusi.eu zic sa nu le bagi in seama si sa cunosti fete prin intermediul amicilor tai, nu necunoscute... Daca te "vualeaza"? rolling on the floor

36 răspunsuri:
| perfect explică:

Lol... cocalari?laughing

Da cum sa nu... apropo am luat corigentalaughing tot am scirs whistling

Nu aveam mei slitu deschis laughing. Uitativa la intrebare apoi raspundeti.Nu am intrebat de ce se uitau.Am intrebat cum imi dau seama daca... in fine.

| perfect explică:

Se pare ca voi nu ati inteles.Nu mai scrieti acelasi lucru de 20 de ori.Nu vreau sa imi spuneti voi parerea despre cum arat.cititi mai bine intrebarea

| perfect explică:

Eu invatam pentru corigenta. Ce reactie sa am?laughing Eram busy. Dar m-am uitat si eu la fata respectiva si cand ma uitam la ea... ea se uita in alta parte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se mirau si ele, cred ca aveai fata expresiva a omului pregatit!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil ca aveai slitul descheiat.arunca repede o privire pe www.cocalari.ro si vezi daca ti-a aparut poza. :))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vrei o fata tupeista? caut-o. cele 3 secrete ale unei fete tupeiste...1 tatuaj.2 sa fie mai mereu in preajma baietilor...3 sa fumeze in public...sa stii ca daca are caracterele astea nu e... e doar indrazneata...:X aaa da revenind la intrebarea ta... pai daca se uitau la tine fii sigur ca te admirau. un baiat la corigente nu-i de lasat asc de la mine... ahh ce mai vanam cu ochiii!:X:X:X:X:

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foarte complicata aceasta situatielaughing. Nu prea ai cum sa-ti dai seama dintr-o privire daca o fata ar vrea ceva cu tine sau nu. Unii mai ghicesc, aia e alta treaba. Daca arati bine, atunci presupune ca le placea ce vedeau.