Pai nu o sa vezi niciodata o fata oarecare ca vine la tine si iti zice:" hey iesim la un suc?", in afara de alea tupeiste ...totusi.eu zic sa nu le bagi in seama si sa cunosti fete prin intermediul amicilor tai, nu necunoscute... Daca te "vualeaza"?
Lol... cocalari?
Da cum sa nu... apropo am luat corigenta tot am scirs
Nu aveam mei slitu deschis . Uitativa la intrebare apoi raspundeti.Nu am intrebat de ce se uitau.Am intrebat cum imi dau seama daca... in fine.
Se pare ca voi nu ati inteles.Nu mai scrieti acelasi lucru de 20 de ori.Nu vreau sa imi spuneti voi parerea despre cum arat.cititi mai bine intrebarea
Eu invatam pentru corigenta. Ce reactie sa am? Eram busy. Dar m-am uitat si eu la fata respectiva si cand ma uitam la ea... ea se uita in alta parte.
Probabil ca aveai slitul descheiat.arunca repede o privire pe www.cocalari.ro si vezi daca ti-a aparut poza. :))
Vrei o fata tupeista? caut-o. cele 3 secrete ale unei fete tupeiste...1 tatuaj.2 sa fie mai mereu in preajma baietilor...3 sa fumeze in public...sa stii ca daca are caracterele astea nu e... e doar indrazneata...:X aaa da revenind la intrebarea ta... pai daca se uitau la tine fii sigur ca te admirau. un baiat la corigente nu-i de lasat asc de la mine... ahh ce mai vanam cu ochiii!:X:X:X:X: