anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

No deci îmi iubesc mult părinții, dor că mă derenjează faptul că nu mă lasă să port negru sau să îmi cumpăr haine negre. Prefer hainele închise la culoare și e chiar enervant.-. Cum să îi conving că negrul nu se poartă doar la înmormântări? (asta cred eilaughing) )

Răspuns Câştigător
| Arthiom a răspuns:

laughing E una dintre cele mai ciudate pareri despre viata pe care am auzit-o. Oricum in primul rand (depinde si ce varsta ai) ai putea spune ca toti din scoala/liceu au haine inchise la culoare, sau sa ii bati la cap pana cand iti cumpara sau te lasa sa cumper sau ai putea sa iti cumperi chiar tu un tricou, blugi, sau orice alt articol vestimentar si sa apari in fata lor asa.(totusi eu chiar ma intreb cum e posibil asa ceva, dar o sa iti pun si eu o intrebare: ce culoare are monitorul, unitatea de la pc, televizorul, telefonul etc etc> ai putea veni si tu cu astfel de contraargumente si ai putea spune: Dar voi de ce ati cumparat televizorul negru?< sau marog orice altceva)

7 răspunsuri:
| Lawliet123 a răspuns:

Hey, ai putea sa incepi sa porti negru incetul cu incetul de exemplu sa iti ei doar cizme negre, apoi peste cateva saptamani sau luni si bluza si asa mai departe (cred ca asa parintii tai se vor obisnui ). Daca pe undeva vezi pe cineva ca e imbracat in negru poti sa le arati ca acea persoana este imbracata im negru (sa fie persoane cat mai tinere, daca sunt batrani s-ar putea sa poarte doliu ). Daca nu te lasa sa-ti cumperi haine negre, poti sa le ceri prietenelor sau rodelor tale ( cadou de ziua ta). Bafta!

| forthewicked a răspuns (pentru Lawliet123):

Da nici chiar așa că mă lasă cu papuci sau blugi negrii, dar la bluze au o problemă, și la rochii/fuste laughing))

| Sidonia07 a răspuns:

Nu poti sa incerci si ceva colorat? nu musca sa stii. uneori culorile reflecta starea de spirit..de ce iti place asa mult negrul?!

| forthewicked a răspuns (pentru Arthiom):

Am încercat orice laughing)) Cu mami nu îi mare problemă, dar tati zice că o să port negru când o să moară el laughing). Da nu îs exagerați, adică mă lasă să iau pantofi/pantaloni negrii, dar în rest nu știu ce îi apucă laughing)

| forthewicked a răspuns (pentru Sidonia07):

Nu îs chiar așa, adică port și colorat, dar printre culorile preferate se alfă și negrul și îmi place foarte mult.

| keyheyleybey a răspuns:

Artrebui sa te lase sa porti negru din când în când pentru ca asa e normal, dar nici exagerat. Sa porti si haine colorate dar sa mai porti si negru.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Spunele ca te caracterizeaza.