Daca prima fata si-ar bate joc de mine mi-as cauta alta mai buna. Punct. Nu m-as cobora la nivelul primei fete. Nu mi-ar sta in fire. Nu as deveni un frustrat!
Ok. Sa zicem ca prima fata i-ar fi facut sa sufere. Dar de ce trebuie sa isi bata joc si de altele? Nu toate suntem la fel. De ce sa plateasca alta fata pentru ce-a facut prima?
Daca as fi baiat, pur si simplu n-as mai pune suflet in alte relatii, ca sa nu sufar din nou.
Corect.aceeasi intrebare mi-o pun si eu de ce toate suntem bagate in aceeasi oala, dar de fapt se leaga de aceasta prima fata despre care tot vorbesc, daca au fost raniti din prima.isi pierd increderea in toate fetele si le vor vedea curve, se vor purta cu ele ca niste curve, chiar si cu fetele care le arata sinceritate, iubire.etc
Din moment ce acum sunt o sufletista, asa as fi si ca baiat. M-as comporta asa cum ii place unei fete.As fi atent cu ea si as incerca sa-i fac cat mai multe surprize De ce sa-mi bat joc de ea? Pt ca alta nu m-a meritat? Decat sa ma considere toate un nesimtit, mai bine ca "una" sa ma considere un las ca nu am fost destul de "bun" pentru ea.
Daca as fi fost baiat si prima prietena m-ar face sa sufar, probabil ca mult timp dupa despartire nu as mai fi cu vreo fata si in cazul in care as cunoaste pe cineva care imi place, inainte o voi cunoaste mai bine si m-as gandi de 2 ori inainte sa o consider perfecta pentru mine
Salut. In principiu ai dreptate. Dar nu uita ca fetele sunt "ca fetele" si baietii ca baietii. Pt noi conteaza sa avem cu cine vorbi (si vorbim, nu gluma!), pentru ei conteaza sa faca multe lucruri impreuna cu cineva chiar si fara sa vorbeasca. Noi cand avem o problema cautam solutia palavragind despre problema. Baietii nu spun nimanui si isi cauta solutia in minte. Suntem specii diferite si nu aflam asta decat trecand prin experienta mai nasoale.
Daca eram baiat eram un tembel. Asa, "preventiv".
nu suna stupid intrbarea asta are si ea o logica logic ca dc persoana la cer tii cel mai mult isi bate joc de tine tu la randul tau ai sa faci la fell, dar mai usor ar fi sa va despartiti si timpul va va permite sa va uitati, desi nu este cea mai buna metoda totysi aceasta esteinpresia mea stupid raspuns scuze yo_gabytzaaa
Tare as vrea pentru o zi sa fiu fata sa stiu secretul cucerii lor! ar vrea fiecare baiat asta
Iony
pai mie mi-ar placea sa fiu baiat pentru o zi, deoarece daca un baiat se indragosteste de o fata poate s-o intrebe daca vrea sa se conbine cu el! in schimb noi fetele trebuie sa cucerim baiatul care ne place sa ne observe, ca sa ne intrebe despre conbinare, insa ca uni baieti dureaza cam mult!
Nustiu daca as fi faqut asta ...aqum ca sunt fata si vad ce fac baietii si cum sufera fetele nu as face asa dar cum ei nu sunt pusi in postura noastra si o sa faca asta d mai multe ori poate daca ar fi in postura noastra poate s-ar da seama si nu o sa faca asta
Nu mi as bate joc de ele si mai ales din cauza primei fete
si prima fata a facut bine deoarece asa ne fac si ei cu noi si sa vada si ei cum e
Chiar daca sunt baiat sau fata uite cum as gandi:
toti sutem lafel...doar anturajul ne schimba[este absolut normal sa fii fata si sa stai cu fetele sau invers]si este evident ca daca anturajul te influenteaza ca baietii sunt asa si namai stiu cum normal ca fetele sunt precaute si sensibile[ei bine nu trebuie sa te lasi influentat de nimeni, adoptati propria ta opinie si daca ar fi sa o luam dupa cat de multa nesimtire exista. ei bine vei gasi aceeasi cantitate la ambele sexe...conteza doar caracterul fiecarui si anturajul
eu mi-am publicat parerea.si chiar daca e stupida merita incercata
andra
Cred ca ai foarte mare dreptate.Desi nu m-am gandit niciodata la asta.adevarul e ca si prietenul meu sufera cam mult din cauza mea.stau nde 1 an si 10 luni si inca nu am facut stiti voi si nu numai, nu fac niciodata ce vrea si el si asta l-a schimbat mult.Desi si eu sufar mult nu am ce sa fac pentru ca sunt foarte incapatanata si nu fac decat ce cred eu ca e bine.
Asa mi-a facut primul meu prieten si sa stii asa ma gandeam si eu sa fac deoarece m-a facut foarte mult sa sufar
Nu suna stupid... e un subiect interesant la care nici nu m-as fi gandit...pai sa magandesc. daca as fi baiat le-as face fetelor pe plac si nu m-as uita dupa toate parasutele.cum fac altii.totusi m-as comporta mai fain.macar asa as incerca dar nu sunt baiat.nu stu ce e in caul lor.si cred knici nu voi afla vreodata.
Pai sunt baieti care striga pe strada -FATAA! si nu cred ca acesta este un mod bun de a i-ti face o iubita si de acea se poarta fetele asa cu ei. ca sa ma intelegi acei baieti nu ca au avut o relatie esuata doar ca vor sa se dea mari. oricum si daca ar fi fost acea relatie, eu daca as fi fost baiat, as incerca sa cunosc acea fata sa nu zic ca e ca toate pentru ca daca mi-ar placea de ea inseamna ca e speciala deci as vrea sa cunosc si cealalata parte a ei nu doar aspectul fizic.
Daca eram baiat eram cu capul pe umeri cum nu mai gasesti in ziua de azi. Toti jignesc, nu mai tin cont ca suntem fete . Probabil nu imi depozitam atatea sentimente in fata respectiva pana nu'mi dadeam seama cu adevart cum este pentru ca o persoana are multe fete dar nu ajungeam sa jignesc in cel mai rau mod sa bat... astia care fac asa ii consider niste lasi niste ipocriti cre n'ar trebui sa traiasca intr'o societate sa se duca in padure! cu ce suntem noi de vina, fetele, ca au superit ei? avem noi vreo vina sa se poarte asa cu noi?
Ca vorba aceea: Ma respecti, te respect!
Asa este si acum te porti frumos cu mine bine te respect iti sunt prieten daca nu iti sunt indiferent
Raspunsurile sunt in fata voastre si sunt atat de simple, deja nu mai sunt niste secrete, ideea e sa o asculti, vezi ce-i place si pe baza a lucrurilor care-i plac construieste o conversatie, fi dragut, si cel putin din partea mea, nu te da la ea evident sau nu stiu, in stil macho, si nu face din prima glume deochate sau legate de sex, sunt absurde si cel putin pe mine ma pun intr-o situatie ciudata cand le aud de la un baiat cu care stiu ca vreau sa am o relatie, parca e un apropo...
anonim_4396 întreabă:
Andrei67y5 întreabă: