Te rog nu aduce cacaturi din astea de pe facebook aici...Si nu, in cazul meu doar cateva sunt adevarate...
Asta circula pe tot facebookul.
Dar da, ai dreptate. Parca m'ai descris ).
Sh eu m.am regasit in toate. Deci cine a zis asta mare dreptate a avut! Noi fetele o facem involuntar si nu ne dam seama.
Alt căcat marca facebook? Când o să vă dați seama că mesajele astea sunt penibile? Eu nu fac nici una din chestiile de mai sus, înseamnă că nu-s fată?
Nu,nu inseamna ca nu esti fata sau ca nu ai fi ca toate celelalte...inseamna doar ca nu ai anumite obiceiuri de genul ala.Eu una m-am regasit in majoritatea, ca si alte fete.Iar altele nu s-au regasit. De ce va ambalati atat? App, la sfarsitul textului e scrisa o intrebare("Am dreptate >fetelor?").Nu a zis nimeni ca toate suntem la fel...
Da . E super chestia asta.Eu ma regasesc printre cateva.
.Tot facebook`ul si orasul meu e plin de asta
.
E adevarat.
Ma distreaza asta: " Ne împingem în ușile pe care e scris cu litere mari și îngrosate "TRAGE".
Da.si nu e greseala noastra ca ne-am nascut fete.Eu sunt mandra ca sunt fata!
Urăsc persoanele care generalizează. Ce idiot ar împinge o uşă pe care scrie 'TRAGE'?
Nu, n-ai dreptate. Dacă ai fi spus 'majoritatea', poate aveai dreptate, dar având în vedere că ai spus 'noi fetele' afirmaţiile sunt eronate.
La mine 6/16 complet adevarate, 7/16 uneori adevarate 2/16 neadevarate> la mine asa este.
Depinde de fiecare!
Exact.
Cand ii aud pe astia cu "Foarte TRU, Exact )
DA
) LOOL exact
M-ai descris
))))))))))" doamne... raspund si ei asa doar ca sa se afle in treaba ca de adevar... un ***