Te rog nu aduce cacaturi din astea de pe facebook aici...Si nu, in cazul meu doar cateva sunt adevarate...
Asta circula pe tot facebookul.
Dar da, ai dreptate. Parca m'ai descris ).
Sh eu m.am regasit in toate. Deci cine a zis asta mare dreptate a avut! Noi fetele o facem involuntar si nu ne dam seama.
M-am regasit in toate cele spuse si a fost foarte amuzat.Mi-ai ridicat dispozitia pe astazi
Asa e! Chestia cea mai tare, pana acum n-am realizat ca sunt atat de funny!
Esti penibila, mi-ai dat nefolositor pentru ca nu m-am tavalit de ras si nu te-am aprobat?
Si nu ti-am dat nefolositor pentru asta.dar tie ti se pare folositor sa spui k vin pe TPU cu tot felul de "cacaturi"? iti place cuvantul asta? crezi ca acest cuvant merita "folositor"? sau n.oi vrea acum sa.ti dau "inteligent"?
Nu am zis ca vreau "inteligent" sau "folositor",nici macar nu-mi pasa de voturi, dar mi s-a parut deplasat doar pentru ca mi-am zis parerea care nu coincide cu a ta sau a celorlalti sa imi dai "nefolositor", atat.
Sa stii ca e adevarat.chiar e tare. mai ales partea cu perna si numaratul orelor. mobilul.etc. funda?
Nu esti singurul/singurA care nu a fost de acord cu mine! eu am considerat ca meriti nefolositor si din cate vad nu am fost singura Asa ca ajunge cu toate astea.Imi pare rau ca sunt penibila dar asa cum sunt nu ai dreptul sa ma judeci
La mine 6/16 complet adevarate, 7/16 uneori adevarate 2/16 neadevarate> la mine asa este.
Depinde de fiecare!
Eu sunt baiat si ma regasesc in toate in afara de primele doua si cel mai mult urasc vantu care imi strica parul
)