Te rog nu aduce cacaturi din astea de pe facebook aici...Si nu, in cazul meu doar cateva sunt adevarate...
Cateva sunt adevarate dar cateva nu. adica numai blondele impring usa cand scrie clar si mare trage! deci
Sunt baiat dar mi se pare cea mai draguta descriere a cuiva, daca mi-ar trimite o fata asa o descriere pe mail sigur as sacrifica macar o zi din viata mea ca sa o cunosc.
E adevarat ma plimb si ma uit in oglinda sa vad cat de rau arat in fiecare zi
) si partea cu perna este foarte adevarata
)))))))))
Sunt baiat dar daca sunt adevarate cateva afirmati (afirmatiile "ne plimbăm prin casă în timp ce ne spălăm pe dinți","Nu avem nevoie de ceas, avem... un mobil","Întrebăm " ce? ", în timp ce noi întelegem tot","Înjurăm vântul dacă ne strică părul și ni-l încurcă","Putem privi la ceas fără să sșim ce ora este după ce tocmai ne-am uitat. ","Ne răsucim perna astfel încât să ne așezăm pe partea mai rece","Punem alarma mai devreme să sune pentru a putea sta mai mult timp în pat","Seara când mergem la culcare, numărăm câte ore mai putem dormi") si pentru mine inseamna ca sunt gay sau ceva? Eu nu cred, ca pana la urma toti suntem oameni pe Pamant, avem si asemanari si deosebiri.
Am vazut asta pe facebook de o groaza de ori ).si da' majoritatea la m ine sunt adevarate
La modu' "eu sunt proasta dar sunt mandra ca sunt altele mai proaste ca mine, am dreptate >fetelor?" - "Putem citi o propozitie de 10 ori fără să o înțelegem." copile cum... masi vrei sa o intelegi daca esti idioata, dang-dang, stai linistita, o sa cresti si o sa intelegi tu multe lucruri nu numai propozitia asta. Ce m-a mirat pe mine :)) "✿ ` Si n`am sa uit. Cu ele am fost mereu si mi-au fost aproape cand dadeam de greu! • ` ✿" sursa: www.http://biiu15.dreams.ro.De ce n-ar fi si acum alaturi de tine. Femeile astea :-< Si acum sigur o sa vina una sa zica ceva sa strice atmosfera pe aici cu ideeile ei de idioata:)) Astept replay-uri oricum.App: o sa scriu si eu la mine pe profil de ce sunt mandu ca sunt barbat :))sigur nu o sa ii jignesc asa cum ai facut-o tu cu virginutele tale luoz luoz =)). Va ador fetelor :X. EPIC!
Noi baieti cand ne-am nascut aveam de ales sa fim fete sau baieti, noi am ales sa fim baieti si sa ne oprim din supt la un an decat sa fim fete si sa ne apucam de la 16 ani
Nu-i asa c-am dreptate?
My bro de cand te caut fratioare
Imi pare foarte rau de parereA pe care o ai tu! Nu stiu daca ai observat dar chestia asta e mai mult o gluma pe care tu nu ai inteles.o si nici nu ma doare asta! Mai bine stai in banca ta si te gandesti la diferentele dintre tine si "semenii tai".Asa ca gura frate! Nu te mai baga unde nu-ti fierbe oala!
Fa niste flotari pana revin frateee
Hai ca am obositt.
Statusuri din emoticoane FREE/GRATUITE!
Creez statusuri din emoticoane pe gratis!
Creez statusuri cu diverse caractere !
Free
La mine cam toate sunt adevarate in afara de cea cu spalatul pe dinti. Foarte tare