| George299 a întrebat:

Noroc TPU! Știu că această întrebare poate părea stupidă dar chiar dacă am 18 ani și mă pricep la învățătură dezavantajul meu este că nu știu să vorbesc cu o fată, mă panichez iar limba începe să mi se încurce. Ieri am văzut pentru a doua oară în Carrefour o fată care de fiecare s-a uitat la mine și mi-a zâmbit, pot să spun că am ne-am uitat fiecare în ochii ceiluilalt pentru cel puțin 7 secunde. Ea lucrează acolo, după aproximarea mea ea nu are mai mult de 21 de ani. Cum pot să intru în vorbă cu ea? Nu vreau să primesc răspunsuri sau exemple de tehnici de golan. Mulțumesc.

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

În locul tău aş opta pentru o abordare puțin mai îndrăzneață, dacă ai spus că fata lucrează acolo happy.
Aş cumpăra un trandafir roşu, frumos, iar data viitoare când aş trece pe acolo i l-aş oferi c-un zâmbet subtil şi aş pleca mai departe (cuvintele sunt de prisos). Acum depinde de tine, mie mi-ar plăcea (în opinia mea de fată), cel puțin mi-ar oferi un subiect la care să mă gândesc pentru restul zilei.
Poți încerca şi abordarea prin care să te bagi direct în seamă cu ea, ba chiar să şi flirtați (dacă îți răsp. pozitiv). Depinde ce gusturi are, mie în schimb nu mi-ar plăcea ca un străin să-ncerce dintr-o dată să flirteze cu mine.L-aş eticheta simplu şi din start ca un libidinos.
Succese!

| Caro34 a răspuns:

Expresia: "Nu vreau să primesc răspunsuri sau exemple de tehnici de golan." mi-a placut mult de tot! Sfatul meu este sa mergi acolo unde ea este si sa o saluti, sa o intrebi daca lucreaza acolo, sa-i zici ca iti place sa vii la Carrefour fiindca mereu 2 ochi draguti te privesc! Sa nu fii incordat, timid, stresat ci: normal, natural, firesc. Sa mergi frumos imbracat, ordonat, ingrijit si mereu sa vorbesti frumos! Chestiile golanesti nu tin cu toate fetele! Eventual o poti intreba daca este din oras si vezi ce raspunde si ea si incetul cu incetul discutia se va derula frumos. Ii poti da nr tau de tel. si ii poti spune ca daca vrea o poti invita la o cafea, un suc, o apa minerala etc! Vezi ce lucreaza acolo si daca te stii cu ceea ce ea face, ii poti spune ceva referitor la munca ei (de ex., daca iti spune ca e vanzatoare, atunci ii zici ca ti s-a parut ca ea vine si zambete frumoase, ochi stralucitori etc. etc., bineinteles zambind tot timpul); ea va intelege ca e complimentata! Ma bucur cand citesc ca mai sunt si baieti care nu vor tehnici golanesti! Felicitari! Numai bine!

| WaterDrop a răspuns:

" - Auzi papusa?! Ciocolatele voastre este mai dulci ca tine?"
" - Hihi, nu stiu, mie imi place cea cu..blabla"
" - Haii ca deja te intinzi la vorbe! Zi mai repede la cat scapi sa te plimbe baiatul cu BMW`ul pana la el acasa."

| George299 explică (pentru anonim_4396):

Astăzi am trecut pe la ea. I-am cumpărat un trandafir roșu foarte frumos iar când l-am dăruit, am spus că mi-a atras atenția de fiecare dată când am trecut pe acolo. Ea mi-a spus că nu trebuia să dau banii pe trandafir. La un moment dat a început să zâmbească și ba se uita în ochii mei, ba se uita în altă parte și de fiecare dată își vântura părul cu mâna. Când am întrebat-o dacă vrea să iasă cu mine mi-a spus că i se pare ciudat ca un străin să îi dea un trandafir din senin, DAR mi-a spus că nici NU nu-mi spune și urmează să mai trec pe la ea. Ce înseamă acest lucru?

| George299 explică (pentru Caro34):

Astăzi am trecut pe la ea. I-am cumpărat un trandafir roșu foarte frumos iar când l-am dăruit, am spus că mi-a atras atenția de fiecare dată când am trecut pe acolo. Ea mi-a spus că nu trebuia să dau banii pe trandafir. La un moment dat a început să zâmbească și ba se uita în ochii mei, ba se uita în altă parte și de fiecare dată își vântura părul cu mâna. Când am întrebat-o dacă vrea să iasă cu mine mi-a spus că i se pare ciudat ca un străin să îi dea un trandafir din senin, DAR mi-a spus că nici NU nu-mi spune și urmează să mai trec pe la ea. Ce înseamă acest lucru? Este de bine sau să mă aștept să-mi spună NU următoarea dată?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru George299):

Pare puțin interesată pentru început.Pare că i-a plăcut gestul cu trandafiraşul :-P.Ce să spun, sper să nu mă înşel eu. După cum am spus, mie mi-ar fi plăcut, acum sper că şi ei.În orice caz, mai treci pe acolo, mai aruncă-i câte un zâmbet, mai întreab-o ce face.Dar fără insistențe mari, dacă este interesată îți va da ea de înțeles.