| ObiectivulAnonim66 a întrebat:

Nu am chef sa muncesc deloc. Am avut o perioada in care am fost lenes dar am inceput, prin sport sa fiu mai activ. Nu imi place orice munca chiar daca primesc bani multi. Cum pot sa fiu mai motivat in tainele muncii? Este ceva normal la varsta adolescentei? Hobbi-uri am destule.

8 răspunsuri:
| Mayhem666 a răspuns:

Nici mie nu imi place munca, cea fizica. Munca intelectuala imi place mai mult. Daca esti adolescent ar trebui sa te ocupi mai mult de scoala si sa lasi munca, ca o sa te saturi toata viata de ea dupa ce o sa termini liceul, sau facultatea, daca o sa faci una.

| XNicooxp a răspuns:

Buna! Pe ce clasa esti? Este normal, la fel si eu nu imi place orice munca si putine imi plac. Si imediat se apropie bacul si nu stiu unde sa merg mai departe. Dar nu te gandi fiecare zi are ingrijorarile ei. Focalizeaza-te pe hobby-urile tale da? Sa faci sport ai spus ca iti place. E sanatos intr-adevar, si se poate sa fi un instructor fitness. Gandeste-te ce te pasioneaza cel mai mult si din asta ce meserii rezulta. Mult succes in continuare!

| Niklauss a răspuns:

Bai fratele meu nu stiu cati ani ai dar stai si joacă-te tota ziua ca imediat termini o facultate si apoi ai un lucru, o familie si nu mai ai timp nici sa iti "freci mistretu" laughing)

Răspuns utilizator avertizat
| OoBunnyoO a răspuns:

Da, este normal. Probabil este varsta. Nici mie nu imi placea munca la 15, 16 ani, insa cand am ajuns dupa 20 si am terminat facultatea si am stat o perioada acasa, efectiv incepusem sa o iau razna pentru ca nu aveam ce face. Plus de asta, la o varsta incepi sa ai o presiune si sa te simti prost cand stai pe banii parintilor. Este mult mai bine sa simti ca ai un rol, ai ceva de facut si esti pe banii tai si ca poti sa cumperi ce vrei cu ei. Dar senzatia asta vine mai tarziu in general. Insa la unii nu vine niciodata.

| darrio2007 a răspuns:

Spune munca aia la care primesti bani multi, neavand nici o meserie la varsta ta, ca să mă duc eu.

Răspuns utilizator avertizat
| vocea a răspuns:

Daca nu vrei sa muncesti incearca sa faci bani de acasa http://www.munca-la-domiciliu.com/