anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu am crezut niciodata ca ma pot simti atat de trista si singura, de inutila si de neiubita.Nimeni nu poate sa ma inteleaga asa ca ce rost mai are sa le mai spun ceva? Pur si simplu ma asalteaza doar ganduri amare si simt ca nu mai pot.Cum pot sa scap de aceasta suferinta?

8 răspunsuri:
| 0andreea1 a răspuns:

Cam asta se intampla cand nu ai increderea de sine big grin.Un new look ar fi bun,cand te simti bine in pielea ta, totul e mai usor, iar ceilalti te vor privi cu alti ochii.Indrazneste sa vorbesti-nu-ti fie teama c-o sa spui prostii, oamenii sunt mult mai toleranti decat ai tu impresia si cu totii isi fac probleme inainte sa deschida gura.Trebuie doar sa incerci sa-ti exprimi ideile si chiar daca nu esti foarte coerenta din prima, ceilalti vor avea rabdare cu tine, iar in timp o sa-ti dai drumu cu usurinta.mai sunt multe de spus dar nu-ti pot scrie totul aici:*

| omulvesel a răspuns:

Relaxeazate si nu te mai gandii la asta>! fa-ti un prieten si... uita de toate ce ti sau intamplat si nu mai pune la suflet
big grin omul_vesel_1999 eu asa am facut dai si u add daca vrei
!
sper ca te-am ajutat

| florin193 a răspuns:

E foarte greu, in starea asta sunt si eu de vreo 3-4 saptamani si de sarbatori nu am avut chef de nimic si de abia astept sa incep scoala sa ma intalnesc cu colegii/colegele mele
iesi in oras, cheama niste prietene pe la tine sau alte activitati prin care sa mai uitiwinking
capu' sus

| carm3nn a răspuns (pentru florin193):

La asta m-am gandit si eu, sa-mi petrec timpul cu prietenii dar se pare ca e mai greu. M-am mutat recent si prietenii cei mai buni i-am lasat in urma iar in putinii pe care ii am aici nu am suficienta incredere. Sper doar ca atunci cand o sa se termine vacanta o sa scap de situatia asta. Mersi pentru raspuns.

| ClauClauditza a răspuns:

Pai in primul rand eu zic sa nu mai fi asa pentru ca poti intra in depresie ...si o data intrata nu mai poti iesii, si eu am fost la fel un timp pana cand am inceput sa ma schimb am devenit mai matura nu imi mai pasa de nimic iar dupa ctv luni cat am fost asa am cunoscut un baiat.si am scapat de sentimentele alea in fine tu trebuie sa fi mai ff increzatoare si trebuie sa incepi sa cunosti un baiat care te intelege si sa fi cu el numai asa o sa scapi de aceste sentimente happy Bafta :* >big grin

| florin193 a răspuns (pentru carm3nn):

Si eu m-am mutat acum un 1 si de atunci este mai greu dar am noroc cu colegii mei care ma mai fac sa uit de probleme, in noul cartier nu cunosc pe nimeni si cu tata si cu fratimio sunt certat si cu mama de abia ma inteleg. ce pot sa spun? sunt o enigma a societatii laughing daca ai nevoie de cineva care sa te asculte sa-mi zici, ca daca vrei iti las id-ul meu (nu zic la caterinca ) si evita sa stai singura ca este foarte greu sa treci printr-o astfel de situatie de una singurawinking

| carm3nn a răspuns (pentru ClauClauditza):

Cred ca ai dreptate, toti cei care mi-ati raspuns aveti si tin sa va multumesc. Chiar m-ati ajutat desi la inceput nu reuseam sa inteleg cum as putea sa spun asa ceva unor straini dar imi dau seama ca nu toata lumea e superficiala.Cred ca o sa fiu bine.ID-ul meu este neacsu_carmen09, dati add daca vreti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu patesc asa cevasad asculta muzica, danseaza.etc si iti va trece:*Success!