Pai cum te simti bine si tu, dar in acelasi timp sa nu-i faci nici pe ceilalti sa se simta stingheri. Nu trebuie sa faci parada cu hainele de firma... pentru ca nu toata lumea isi permite. Nu e bine sa ai haine foarte decoltate... ca sa nu-ti fie nici tie frig, nici pe altii sa-i incalzesti. In general e foarte bine stilul sport, blugii si bluzele sa fie decente. si confortabile..Blugi, un tricou, o bluza de trening si adidasi -> daca vrei sa fi mai sport.
- colanti, o bluza mai lunga si daca este frig o jachetuta peste si niste cizme.
- colanti ugg-uri si o bluza
- blugi negri o camsa bagata in pantaloni si o curea lata la talie. winking
- blugi, o helanca colorata si o vesta de blugi sau neagra daca ai blugi negrii si cizme sau ugg.
Funda?
Sa ajuns pe TPU ca sa se intrebe cum sa te imbraci sau cumimi fac tema aiurea comunica cu mama ta nu cu TPU
Si aici nu ai cum sa nu imi dai un pic de dreptate pentru ca asa e acuma s-a schimbat treburile nu se mai gandeste tema respectiva lasa a face TPU dau un ex n-am nimica cu tine dar in primul rand vorbeste cu mama trebuie sa exista o comunicare intre voi doua mama cum ma inbra e bine asa cum imi sta uneori sa stii ca un parinte iti vrea binele si asta cred 100% scuze nu te supara pe mine ar nu te-as vrea rau in nici un caz ok papa
kitty00 întreabă: