| StupidOgre a întrebat:

Nu am prieteni si mi-e greu sa imi fac din anumite motive se ofera cineva sa fim prieteni? Locuiesc in Buftea un oras aproape de Bucuresti am 22 de ani

16 răspunsuri:
| MEDved45 a răspuns:

Prietenia adevarata eu zic ca nu exista.Iar online, nu prea ai cum sa iti faci prieteni. Daca nu poți găsi pe nimeni care sa te accepte, încearcă să schimbi ceva la comportament (ma refer la faptul că POATE dezbati subiecte plictisitoare, sau neinteresante pentru cel ce te asculta).Sa nu înțelegi ca trebuie sa te schimbi total doar din cauza prietenilor.Incearca sa socializezi cu diferite persoane,care, poate daca le captezi atenția vei face rost de cineva care sa iti fie alături!

P.S : Ai grija la,, prietenii" falși! Daca vezi ca te santajeaza sau te,, obligă" sa faci din prima lucruri in favoarea lor, mai bine renunți si reîncepi căutarea.

| StupidOgre explică (pentru MEDved45):

Da multumesc de sfat dar eu chiar nu pot sa imi fac prieteni in situatia in care sunt asa ca singura alternativa ramane sa incerc sa imi fac prieteni de pe internet si stiu sa citesc oamenii eu stiu sa aleg oamenii de incredere nu ma bag cu prietenii falsi

Prietenia adevarata exista asta e doar parerea ta doar ca trebuie sa cauti si sa alegi mult ca sa gasesti prietenia adevarata

Nu imi pot face prieteni din cauza zonei in care ma aflu este o zona cam pustie si oamenii nu sunt prea inteligenti

| Sofer a răspuns:

Tot fara prieteni si eu frate. nu am cu cine vorbi una alta. am 23 ani si ar fi ok o prietenie online.

Răspuns utilizator avertizat
| StupidOgre explică (pentru Sofer):

Chiar daca nu ne intalnim ar fi ok sa fim prieteni macar pe Facebook dar daca ne intalnim ar fi mai bine

| StupidOgre explică (pentru Violleta2022):

Motivul este faptul ca locuiesc in Buftea este o zona pustie si oamenii sunt ciudati si nu prea inteligenti, nu am reusit sa imi fac prieteni m-am mutat aici de la varsta de 7 ani acum am 22 am stat mai mereu in casa la calculator si asta fac si acum

Buftea e un oras mic si oamenii nu sunt pe placul meu nu am reusit sa ma integrez si sa ma inteleg cu nimeni

Abia am reusit sa imi gasesc un singur prieten facut de pe un site dar ma intalnesc foarte rar cu prietenul asta o data la 2-3 luni

Eu chiar sper sa imi gasesc niste prieteni pentru ca in zona in care ma aflu nu imi pot face sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru StupidOgre):

Nu te gasesc man pe Facebook da-mi tu cerere https://www.facebook.com/denisdenisutzu92

Prietenii ii alegi de la locul de munca daca ai noroc sa gasesti oameni de treaba