Nu stiu ce gen ai prefera, insa mie imi plac cel mai mult filmele horror/mystery/fantasy. Asa ca ceva din categoria asta ar fi: The Crow, Autopsy, Dawn of the Dead, seria Saw, Hellraiser, The Shining, Halloween, Nightmare on Elm Street, Nightmare before Christmass, Edward Scissorhands, The Ring, Shutter.
Nu am preferinte in materie de genuri. Sa fie filmul bun. Mersi pentru raspuns! O sa imi arunc privirea si pe filmele propuse de tine si daca este unul pe care o sa il urmaresc asta seara, te alegi cu o funda! Multumesc
Cu placere. Multe dintre cele pe care le-am enumerat sunt destul de vechi si considerate a fi unele dintre cele mai bune pe tema aceasta, inclusiv de catre mine. Oricum, sper sa iti placa.
Pentru The Crow, Autopsy si seria Saw, pe care am vazut-o de vreo 3 ori, dar o sa ma mai uit de multe ori, iti meriti dreptul la funda! Multumesc pentru sugestii inca odata!
Iti recomand americam pie 1-6 daca nu le-ai vz...in cazul in care le-ai vz iti recomand un film romanesc de sergiu nicolaescu sunt foarte frum, cum ar fi:poker, duelul, cu mainile curate, ultimul cartus, supravietuitorul