Nu stiu ce gen ai prefera, insa mie imi plac cel mai mult filmele horror/mystery/fantasy. Asa ca ceva din categoria asta ar fi: The Crow, Autopsy, Dawn of the Dead, seria Saw, Hellraiser, The Shining, Halloween, Nightmare on Elm Street, Nightmare before Christmass, Edward Scissorhands, The Ring, Shutter.
Iti recomand americam pie 1-6 daca nu le-ai vz...in cazul in care le-ai vz iti recomand un film romanesc de sergiu nicolaescu sunt foarte frum, cum ar fi:poker, duelul, cu mainile curate, ultimul cartus, supravietuitorul
Nu am preferinte in materie de genuri. Sa fie filmul bun. Mersi pentru raspuns! O sa imi arunc privirea si pe filmele propuse de tine si daca este unul pe care o sa il urmaresc asta seara, te alegi cu o funda! Multumesc
Cu placere. Multe dintre cele pe care le-am enumerat sunt destul de vechi si considerate a fi unele dintre cele mai bune pe tema aceasta, inclusiv de catre mine. Oricum, sper sa iti placa.
Pentru The Crow, Autopsy si seria Saw, pe care am vazut-o de vreo 3 ori, dar o sa ma mai uit de multe ori, iti meriti dreptul la funda! Multumesc pentru sugestii inca odata!