| Alllllexandra a întrebat:

Nu gasesc niciunde.Ce se da la examenul de admitere la facultatea FEAA Timisoara?

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca te interesa asa mult intrai pe site la ei si vedeai ca nu se da niciun examen de admitere, e doar concurs pe baza de dosar.

http://www.feaa.uvt.ro/......u-pas.html

| Alllllexandra explică (pentru suntserios):

Am citit toata chestia aia, dar mi se pare cam usor sa intri fara examen...am mai pus o intrebare si unii au zis ca dau examen din mate.

| corbulalbrosu a răspuns:

Daca intr-adevar selectia este pe baza de dosar si niste medii anuale/bacalaureat rezulta ca valoarea facultatii este de maxim 2 bani.laughing

| Alllllexandra explică (pentru corbulalbrosu):

La facultatea asta se zice ca sunt numai elite. Si cand iesi lucrezi in banci, la birouri. Stai cu fundu in sus si castigi o gramada de bani. Nu 2.

Cine zice asa ceva? Iti dai seama ce concurenta si inghesuiala ar fi daca la terminarea facultatii ai fi angajat pentru un purcoi de bani? laughing Incearca sa gandesti logic/rational.Iti doresc sa te realizezi in viata dar nu prin/pe povesti, deoarece ar trebui sa stii ca o educatie/cultura/meserie solida se obtine prin multa truda.

| Alllllexandra explică (pentru corbulalbrosu):

Stiu. Tot ce am vrut sa zic e ca cine termina facultatea asta e vazut foarte bine in afara tarii, iar in ultimul an se fac colaborari cu BNR. Asa ca poti sa iti retragi cuvintele ca nah, poate ai moralitate.

Nicio facultate serioasa nu-si selecteaza studentii fara examen de admitere doar pe baza unor dosare irelevante. Si ma refer la Universitatile gen: Babes-Bolyai din Cluj, Al.I Cuza din Iasi, Universitatea Politehnica Bucuresti, Universitatea de medicina si farmacie Cluj, si inca vreo 2-3 din Targu Mures si Timisoara. Eu am urmat cursurile Universitatii din Iasi si la admitere am fost 21, 5 candidati /loc. Deci conform opiniei mele este considerata performanta doar aceea forma deinvatamant superior la care concurenta este acerba