Buna
Ca tine sunt zeci/sute de fete.
De ce trebuie sa suferi? crezi ca este unicul baiat de pe planeta?
Incearca sa te regasesti si sa te impaci cu ideea ca nu te merita si ca tu meriti ceva mai bun.
Chiar crezi ca merita sa suferi? Daca el si-a gasit o noua relatie crezi ca te-a iubit cu adevarat?
Sa inteleg ca ai 15 ani..nu?
Stai linistita draga mea, nu este totul pierdut si nici nu ai o obligatie fata de nimeni.
Capul su, viata este frumoasa, nu merita sa suferi pentru cineva care si-a gasit loc imediat in bratele aleia.
O zoi buna
2,3 luni cat au fost il cunosti nu? inainte de a fi cu el stiai cum e nu? poate nu vrea o relatie, poate vrea o aventura cu tine 2, 3 luni a stat dupa tine da ea trecut cheful ma intelegi,acuma nu ai ce face impacate cu ideea ca a fost in trecutul tau, nu poti obliga omul sa vrea relatii cu tine,el probabil vrea sex,ce ar putea vrea altceva copii,insuratoare? omul nu a terminat nici facultatea nu are o meserie,cine stie ce anturaj bun are, posibil a fi crezut el candva intro fata si la dezamagit, nevoie emotionala are el, daca tu timp de 2, 3 luni nici macar sai fi sora nu ai ptut deveni e naspa nu ai comunicat cu el,nu l-ai inteles, nu ai vrut probabil, posibil nici nu ai vrut nici tu sa fi cu el, adevarul e ca nu sti ce vrei, repet iar sunteti tineri, imaturi nu va angajati aiurea in relatii inca sunteti copii
In primul rind mereu am stiut ce vreau de la viata, eu cred ca stiu mai bine sentimentele mele si stiu ca am vrut sa fiu cu el. In al doilea rind, tu n-ai de unde sa stii daca am comunicat sau nu. Crede-ma ca am comunicat suficient incit sa reusesc sa-l cunosc foartte bine In al treilea rind, tu tot ai fost cindva copil si ar trebui (fiind matur, cu mai multa experienta), sa intelegi si sa incerci sa dai sfaturi cit de cit delicate, dar nu sa judeci si sa iai in deridere. La revedere, si daca nu ai ceva normal de spus, ai plecat de pe pagina mea.
Este un matur cu creier infantil imprastiat, incoerent si gandirea la fel si cu o exprimare de copil retardat.
Am vrut să răspund ieri, dar nu mi s-a părut un caz prea grav. Dar ceva mi l-a readus în față (vezi mai jos), așadar o să îmi spun și eu opinia:
indiferent de ce a fost, se pare că omul consideră relația terminată și își vede mai departe de viață. Așadar, problemele tale cred că sunt provocate mai ales de faptul că ai prea mult timp liber (și te gândești mereu la el i la ce ar fi fost să fie și nu mai e).
Ia să faci ceva voluntariat, sau lecții, sau sport, să nu mai ai timp nici să răsufli, să vezi ce repede și bine o să adormi seara fără să te mai gândești la nimic!
=====
Și iată și ce mi-a scos iar în față întrebarea:
http://www.tpu.ro/......elatie-nu/
Cică are o frustrare... da' el dă ignore în stânga și-n dreapta fără jenă! =))
Să mai spun că nici pe la școală nu a dat și nu știe să scrie? nu cred că mai e nevoie - se vede și de pe Marte!
Timpul chiar vindecă orice... suferința poate să dureze săptămâni, luni, ani... depinde de tine. Urmarindu-i activitatea îți faci rău, în tot răul există şi un bine, probabil există un DA mai bun pentru tine.
Numa' bine şi succes la şcoală, concentrează-te pe asta.
Mai fata mai, dar este singurul baiat din scoala? Eu inteleg ca esti indragostita pentru prima oara si faptul ca nu iti raspunde, la varsta ta, tinzi sa faci o drama din acest lucru. Dar oare chiar vrei langa tine pe cineva care nu te vrea langa el? Din pacate stiu astfel de fete care au insistat in a face o drama si unele dintre ele au obtinut sa fie cu un om care nu le iubea si au suferit groaznic de mult. Eu am avut la munca o relatie de 2 ani si, dupa ce ne-am despartit a trebuit sa il vad in fiecare zi, cate 8 ore/zi, nu doar 10 minute cat ai tu pauza, in conditiile in care el nu ezita sa se "faleasca" cu noua sa prietena care ulterior i-a devenit si sotie. A fost foarte greu, dar nu m-am lasat batuta...tot el a plecat primul din firma. Asa si tu, incearca sa nu faci din tantar armasar, chiar daca doare incearca sa nu mai vrei sa fii cu el, nu obtii decat si mai multa durere chiar daca s-ar implini sa fii din nou cu el, ocoleste-l, daca mai vrea sa vorbeasca cu tine incearca (bine ar fi sa si reusesti) sa il respingi si cam atat pentru inceput. Nu mai face o obsesie din el, intr-o zi vei gasi pe cineva mai potrivit pentru tine si gata, atunci vei regreta ca ai stat sa plani atat dupa cineva/ceva care nu merita. Succes
Daca nu iti axezi atentia pe altceva nu vei putea sa iesi din aceasta stare, nu ai cum daca tu continui sa te gandesti sa iti faci tot felul de ganduri, nu gasesc in ceea ce ai scris motivul pentru care v-ati despartit. Nimic nu este intamplator si poate ca peste ceva vreme o sa vezi ca a fost mai bine asa, o sa intalnesti un baiat care o sa te iubeasca si o sa simti asta, concentreaza-te asupra studiilor, comunica mai mult cu colegii tai, si evita sa stai acolo unde este el. Cu timpul o sa treaca, vei vedea.