Nu mai ai ce sa-i faci, e deja distrus si are creierul mancat de la opoide, oricat de mult l-ai oprii tu sau maica-ta, tot o sa-si procure, la Obregia cu el sa-l interneze si sa-i scoata fitele de gangster din cap. Apoi, sa se indeparteze de acel anturaj.
Buna.Sincer, eu cred ca plecatul in alta tara i-ar face bine.Nu ar strica si niste vizite la psihologul scolii(daca exista), caci fratele tau nu trebuie sa plateasca nimic.Pana nu il rupi complet din mediul existent/anturaj, nu poti sa il ajuti la vindecare.Iar conditia obligatorie pentru asta este in primul rand ca el sa vrea sa se schimbe.
Apoi, sigur erau substante ilegale? Pustii nu au bani de the real deal, just saying. De obicei majoritatea sunt pacaliti de vanzatori, care vand chestii un pic mai safe (care nu ofera dependenta mereu).
Chiar opioide nu cred ca a incercatma rog, cristalul era la ordinea zilei, baloane cu azot cred si altele de care habar n am.In cazul asta nu avea nevoie de bani sa le cumpere iykyk
Iar despre anturaj, nu mai este in el dar efectiv zici ca toti adolescentii din oras consuma si nu e safe sa iasa cu nimeni
Fratele tău trebuie dus la un pshiholog doar asa puteți afla cauza pentru acele problemele, chit ca crizele de genul la adolescenți pot sa fie normale ca se simt neînțeleși, singuri, etc.
Trebuie sa rupă anturajul, părinții tăi trebuie sa fie mai exigenți puțin, fără bani( sa realizeze ca fără o școală terminata chiar și cu aia, îți este foarte greu în viata și ca poți trece la muncile grele de îndată, sa vezi ca se răzgândește, dar când sta pe banii altora ii convine).
Problema cred ca este și pentru ca tatăl este absent ( fiind plecat logic în străinătate cu treaba), iar mama dacă este ea părintele mai " bun" pentru ca nu este exigenta și așa, logic ca pustiul i se urca în cap.
Discuta și tu cu fratele tău, de preferat calm.
Și dacă ești studenta ( ai 18+, cu siguranță poți decide sa și ramai acolo unde ai facultatea și etc).
De ce să plecați în altă țară? sa faceți România de ras și acolo? Sincer uneori îmi pare rău că toți păduchii pot pleca după bunul plac, internati-l la o școală de reeducare sau la o clinica de pshiatrie, ca dacă un nebun ca ala se duce în alte tari va face la fel ca în România,
Ideea era sa inceapa o "viata noua" in alta tara, un mediu total nou poate l ar ajuta. Stai linistit/linistita, mai rau ne fac de ras cei din Romania decat cei din diaspora. Da, chiar imi pare rau ca nu mai suntem in timpurile comunismului sa nu putem pleca din tara, grow up.
WhatheWow întreabă:
kencarson întreabă:
Andreiu201 întreabă: