Serios? Unele se machiaza de zici ca sunt sorcove sau manechine pe care se expun haine la magazinele de confectii. Zici ca a aruncat cineva cu vopsea pe fetele lor.
Mai, nu stiu cum sa iti spun, dar nimanui de pe strada nu-i pasa de tine. Oamenii merg pur si simplu acolo unde au treaba, ingandurati in propria viata, propriile probleme si asa mai departe.
Pe retetele de social media oamenii vaneaza doar likeuri, followeri si inimioare.Asadar nu o lua personal si incearca sa reduci din timpul petrecut pe aceste retele.
Multumesc pentru raspuns! Mai astept si de la alte persoane
Câinii latră, ursul trece.
Lasa-i sa se uite cum vor. Nu ai treabă cu ei. Oricum, poate se uită din alte motive, poate chiar le place cum arăți. Cine știe...
Intrebarea este de fapt : tie de ce iti pasa asa de mult de chestia asta? Din ceea ce ai spus eu inteleg ca tu esti preocupata de o problema inexistenta. Daca tu stii ca nu ai niciun defect de comportament, de ce iti bati capul atata? Cel mai important lucru e sa te intelegi cu persoanele apropiate tie si sa te simti bine. Daca ne am supara ca se uita cineva urat la noi mereu nu am trece de varsta de 25 de ani cel mai probabil.
Si daca te machiezi tot urat se uita? Ai cerut sfatul mamei sau al vreunei prietene, al unei coafeze privind tinuta si coafura pe care le ai?
theforceofgood întreabă: