| Miruna0909 a întrebat:

Nu înțeleg ce fac gresit cu viata mea. Oamenii pe stradă se uita ciudat la mine, dar nu ies în nici un fel în evidenta (ma îmbrac simplu și sport, de machiat nu ma machiez), Da totusi oamenii se uita foarte urat la mine. Oare sunt considerată urâtă de multa lume? Sau de ce?
De exemplu si pe rețelele de socializare, mereu cand postez o poza sau story pe Instagram, urmaritorii îmi scad cu vreo 3-4 persoane, în loc sa creasca. Nu pot să înteleg ce fac gresit. Este posibil ca un om, chiar daca nu te cunoaste, să te urască?
Și chiar dacă mă cunoaște, nu am nici un defect la comportament. Sunt o persoana linistita, care își vede de treaba ei și încearca să nu bage în seama ce rautati scoate lumea pe gura.
Va rog, fara raspunsuri cu "ți se pare tie" chiar nu mi se pare, eram odata cu cineva afara si mi-a zis ca cineva sa uita urat doar la mine

9 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Mai, nu stiu cum sa iti spun, dar nimanui de pe strada nu-i pasa de tine. Oamenii merg pur si simplu acolo unde au treaba, ingandurati in propria viata, propriile probleme si asa mai departe.

Pe retetele de social media oamenii vaneaza doar likeuri, followeri si inimioare.Asadar nu o lua personal si incearca sa reduci din timpul petrecut pe aceste retele.

| Miruna0909 explică (pentru dullcat):

Multumesc pentru raspuns! Mai astept si de la alte persoane

| Sekim a răspuns:

Intrebarea este de fapt : tie de ce iti pasa asa de mult de chestia asta? Din ceea ce ai spus eu inteleg ca tu esti preocupata de o problema inexistenta. Daca tu stii ca nu ai niciun defect de comportament, de ce iti bati capul atata? Cel mai important lucru e sa te intelegi cu persoanele apropiate tie si sa te simti bine. Daca ne am supara ca se uita cineva urat la noi mereu nu am trece de varsta de 25 de ani cel mai probabil.

| doctorandus a răspuns:

Serios? Unele se machiaza de zici ca sunt sorcove sau manechine pe care se expun haine la magazinele de confectii. Zici ca a aruncat cineva cu vopsea pe fetele lor.

| VoidEternal a răspuns:

Câinii latră, ursul trece.

Lasa-i sa se uite cum vor. Nu ai treabă cu ei. Oricum, poate se uită din alte motive, poate chiar le place cum arăți. Cine știe...

Răspuns utilizator avertizat
| Miruna0909 explică (pentru TornadoIDS):

Cel mai idiot raspuns, dar si cel mai idiot user

| Smmo a răspuns:

Si daca te machiezi tot urat se uita? Ai cerut sfatul mamei sau al vreunei prietene, al unei coafeze privind tinuta si coafura pe care le ai?

Răspuns utilizator avertizat