| HotinAlexandra a întrebat:

Nu înțeleg de ce lumea se ia de mine ca nu am făcut și eu un copil având vârsta de 19 ani, poate nu și-au pus întrebarea ca nu sunt pregătită pentru așa ceva, practic sa faci un copil te pierzi pe tine, mi se spune ca am sa am multe regrete ca nu am sa fac copil, pai și sora mea care a născut recent regreta ca nu mai are libretatea si nopțile pierdute, ca vai cine o sa îmi aducă un pahar cu apa la Bătrânețe, o sa îmi aducă roboti servitori când voi avea 80 de ani, chiar nu înțeleg persoanele de genul, e viața mea, nu te interesează ce alegeri am sa am eu

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Da, a face un copil e o convenție socială pe care unii o respecta mai mult de frica de societate decât de dragul copilului. Însă în final decizia e a ta și nu vad de ce cauți explicații sau te interesează părerea ta.

suntserios
| suntserios a răspuns:

*părerea lor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am 22 de ani, n-am avut nicio dată o prietenă și nimeni nu-mi zice nimic.
La 19 ani trebuie să ai aventuri, nu o relație serioasă sau copil.

| darrio2007 a răspuns:

Nu te mai lua după lume, că nu e bine.
Vei face un copil atunci cand consideri TU. Și cu cine crezi ca merită.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un copil îl faci strict în momentul când te simți TU pregătită din toate punctele de vedere!, deoarece un copil e o mare responsabilitate, PE VIAȚĂ!
Lasă lumea!, intreaba-te pe tine!

Și partenerul? Ce părere are? Te poți sprijini pe el? Sau te descurci singură?

https://dozadesanatate.ro/esti-pregatit-sa-fii-parinte-cum-sa-ti-dai-seama/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ești pregătită/ ( sunteți pregătiți )

Financiar
Emoțional?

| MarianWLF a răspuns:

E prea devreme sa faci un copil la 19 ani, traieste-ti viata macar pana la 24-25 inainte sa iei o astfel de decizie, distreaza-te, creeaza-ti amintiri, fii stabila financiar, e timp de copii, ii faci din dorinta ta cand simti tu, nu din cauza gurilor din jurul tau.