| Pitic a întrebat:

Nu ma inteleg cu fetele mai deloc, nu sunt asa sociabila si cele mai multe din cercul de cunostinte sunt figurante, vor sa se dea in spectacol,vor ca toti baietii sa fie in jurul lor chiar si cei ce sunt cu prietenele, ceea ce este foarte deranjant.
se intampla ca anul nou sa il petrec tocmai cu acele persoane care ma scot din sarite, e deja stabilit nu mai pot face nimic, nu stiam ca vin acele persoane, stiam ca vin 2 prietenele de ale mele si imi era de ajuns nu mai contau ceilalti insa acum ele nu mai vin si eu nu voi avea cu cine sa stau sai sa vorbesc.practic fac revelionul cu niste persoane pe care nu le plac si cu alte persoane care nu ma vor baga in seama pentru ca sunt prietene cu acele fete care nu ma plac...

Răspuns Câştigător
| LoveIsInTheAirForever a răspuns:

Daca vrei sa te simti bine de Revelion, poti incerca sa socializezi cu toata lumea si sa incerci sa fi draguta cu toti, dar daca nu poti din cauza neintelegerilor voastre, fii indiferenta cu ei, si fa orice altceva ce iti place tie. Canta, danseaza, razi, distreaza-te si nu ii lua in seama pe ceilalti. Indiferenta doare cel mai tare.
Iar daca vrei, te poti comporta si tu la fel ca ele, numai de distractie laughing
Fa ceea ce simi, iar daca tu chiar simti ca nu poti sa petreci Revelionul cu ele, nu cred ca te obliga nimeni sa o faci.

8 răspunsuri:
| M25M a răspuns:

Stii ca poti socializa cu cine vrei tu, nu esti fortat de nimeni(nici macar de contractul social) sa vorbesti cu cei pe care nu ii suporti.
Iar de revelion, incearca sa faci abstractie de acele persoane, distreaza-te, simte-te bine.

| mgtow a răspuns:

Mai bine ramai acasa si fal singura ca sa nu stai intr-un ambient prost. Eu am fost invitat la un chef intre ghilimele pot zice. Numai ca nu imi cade bine fata care tot incearca sa fie cu mine si am mintit ca am planuri. Stau acasa imi iau ceva de halit ma pun linistit pe consola si adios muy buenas 2013.

| Nueimportant a răspuns:

Pai nu poti sa bagi si tu o scuza patetica gen "Nu ma lasa mama" sau sa le spui verde in fata nu mai vin ca nu imi place compania si nu o sa ma simt in largul meu, sau te prefaci ca le placi blablabla intri in jocul lor le faci complimente tipice si astpeti sa vina mai repede dimineata, dar daca nu le suporti nu are rost sa-ti distrugi revelionul asa ca parerea mea e sa amani ori spunandu-le adevarul ori bagand o scuza patetica happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce nu-ti iei tu frumusel o sticla de sampanie sau ce bei, te duci intr-un loc pustiu (poate undeva la inaltime dar nici de unde poti sa cazi), bei, asculti muzica ta preferata pe telefon, fara casti in urechi ca trebuie sa mai fii si pe faza in caz de ceva; iti iei un snacks, cu noroc, poate cerul va fi instelat, astepti artificiile, le admiri, daca ai si tu le dai foc. Nu trebuie sa suporti prezenta altora, conteaza ce simti tu ca nu-i pasa nimanui daca vei lipsi de acolo. Daca nu vei fi fericita de revelion, macar iti poti face o atmsofera cum vrei tu si te bucuri de ea.

| Pitic explică (pentru Nueimportant):

Am dat banii deja,

| M25M a răspuns (pentru M25M):

Fortata* Scuze

| pisicutaKity a răspuns:

Si ce daca fac revelionul cu tine, distreaza-te orice ar fi! Vei avea ocazia sa le infrunti! Sa nu se mai simta " reginele universului " : zi-le prompt (cand vine momentul potrivit ) ca esti mult mai puternica si desteapta decat ele.
P.S. : Zi-le subtil, pentru a se simti atacate, dar nici in asa mod incat sa ti le urci foarte, foarte tare in cap.
Succes! Si sa ai un an nou plin de DISTRACTIE!

| Agnieszka a răspuns:

Ai doua variante: inca mai este timp sa iti petreci revelionul in alta parte. o mica schimbare de plan, de ce nu?
A doua varianta ar fi sa mergi la revelion si sa te simti tu bine. Nu pleca de la premiza ca nu te va baga nimeni in seama pentru ca sunt prietenii acelor individe. Ignora si distreaza-te, fi tu insati si restul vine de la sine...