Probabil ca moartea actorului tau preferat a acut u impact mare asupra ta, vreau sa spun ca erai strans legata de el. Fericirea atat cat si tristetea sant trecatoare... azi esti intr-o depresie, maine esti ok. Gandurile tale sunt normale: ce e viata? de ce traim? cu ce scop? Toti ne intrebam asta. Cat despre starea ta de tristete nu stiu ce sa zic... incearca sa nu te mai gandesti la viata ca fiind ceva atat de rau, ci ca fiind un dar si poate vezi partea plina a paharului
Fiecare om trece prin diferite stari de spirit. Daca te referi la Paul Walker, gandeste-te ca a fost mai bine pentru el sa moara asa. Putea sa nu moara si sa ramana paralizat si sa nu mai poata juca in filme. Gandeste-te cum s-ar fi simtit el vazand ca toata munca lui se duce pe rapa sau putea sa cada si el intr-o depresie, sa se drogheze. Desi stiu ca e greu de crezut ca el ar fi putut face asta este foarte posibil. Devenea tot mai popular si uneori cand ai atatia bani si atata faima te cam ia valul. Acum el a ramas in mintile tuturor drept un om extraordinar si un om care merita tot respectul, pentru ca asa a fost. Nu mai ignora gandul asta. Poate ai nevoie de cateva zile in care sa stai in casa, sa plangi, sa te descarci si sa iti iei ramas bun de le el exact asa cum trebuie, sa te obisnuiesti cu gandul ca pur si simplu nu mai e. Imi pare rau pentru ce ti se intampla si crede-ma ca nu esti singura persoana care simte acest lucru. Capul sus, viata merge inainte si nu stim cand ne vine si noua randul. Profita de viata la maxim exact asa cum Paul Walker a facut sau exact asa cum si-ar fi dorit el sa o faca toti fanii lui.
Iti multumesc pentru raspuns si ai dreptate in mare parte dar eu ma gandeam exact opusul! Chiar sa fii fost paralizat sa fii fost deformat ars orice dar sa fie in viata! De plans am plans destul si inca mai plang.Nu vorbesc cu nimeni din familie despre asta fiinda sunt sigura ca a-r spune ca e o prostie.Asta e, lucrurile nu pot fii schimbate, o sa merg inainte pentru ca oricum nu am ce face altceva, Sper sa redevin cum eram inainte, probabil timpul le va rezolva
Si mie imi pare rau ca a murit Paul Walker si am fost surprinsa sa observ ca a fost cred singurul om public care atunci cand a murit mi s-a parut ca parca mi-ar fi murit un prieten. Nu stiu de ce si mi se pare absurd intr-un fel pentru ca nu l-am cunoscut si personal n-am avut nici o treaba cu el. Dar in orice caz cred ca omul asta transmitea ceva prin simpla prezenta ca dovada ca toata lumea s-a dat peste cap sa-l omagieze si l-am bocit cu totii mai rau ca pe Michael Jackson :)). Era un om pozitiv care se bucura de viata si tot ce facea, facea cu zambetul pe buze. Cred ca asta a fost. Uite-te la cum era el "behind the scenes" etc. Uite aici https://www.facebook.com/....../photo.php si la asta de la 3:44 http://www.youtube.com/......ttp?/watch N-ai cum sa nu razi, la fel cum radea si el. Acum nu mai e n-ai ce sa faci dar poti sa-l iei ca pe un exemplu si sa te bucuri de viata ca nu stii cand dai cu porschele in zid si e gata;) :)) oricum trebuie sa trecem peste gandul egoist ca nu o sa-l mai vedem niciodata pe ecran si ca nu o sa ne mai bucures cu prezenta si sa ne traim vietile in continuare. A zis si Tyrese Gibson ca Paul n-ar fi vrut niciodata ca cineva sa planga pentru el.
Eu te sfatuiesc sa consulti un psiholog [nu o zic din rautate dar poate te va ajuta sa iesi din starea asta]
Incearca sa nu te mai gandesti la lucruri rele. Gandeste-te la lucruri bune si nu te stresa. Poti viziona filme de comedie ca sa-ti treaca supararea.
Eu cred ca te-ai atasat emotional de acel actor si ai vrea sa-l vezi in continuare pe micul ecran. Poate te-ai atasat mai mult de cat ar fi trebuit si s-a format o legatura emotionala, ca si cum ai cu cei apropiati.Viata nu e urata, viata e frumoasa, dar contine si intamplari urate.Cate-o data parca uitam ca moartea face parte din ciclul vietii si de aceea simtim o lovitura cand cineva pe care il iubeam sau il admiram moare. Sfatul meu e sa-l admiri in continuare pe acel actor,si sa incerci sa scapi de bagajul emotional pe care il cari de cand ai aflat de moartea sa, si in schimb sa-l cinstesti urmarindu-i munca cu pasiune si gandeste-te ca, daca ar sti ca tu suferi dupa moarte lui, acesta nu si-ar dori sa te vada asa, ci sa lasi bagajul acela si sa-ti continui viata asta urmarindu-ti pasiunile si traind-o din plin.Si daca ai dori sa mai faci ceva, ai putea face un video, sau in articol in memoria lui in care sa descrii scenele sau filemele sale care ti-au palcut cel mai mult.Iti urez mult succes in viata si sper sa scapi de aceasta suparare si sa-ti traiesti viata asa cum doresti!
O sa redevii exact cum erai inainte si stai calma. Timpul le rezolva pe toate. Bafta
Toţi murim, când ne vine rândul.
Până atunci găseşte-ţi un iubit cu care să treci de la melancolie la viaţa de zi cu zi.