| Miruna0909 a întrebat:

Nu mai suport, nu stiu ce să mai fac!
Sunt impreuna cu un baiat de 3 luni si e obsedat efectiv să vorbim pe apel in fiecare zi, mereu mă suna apel pe Instagram, daca vede ca nu raspund insistă, tot ma intreaba de ce nu ii raspund la apeluri cand ma sună. Eu i-am explicat ca am si alte lucruri de facut, nu doar sa vorbesc pe apel.I-am explicat ca anul asta am bacalaureatul si am mult de invatat, dar parcă vorbesc cu peretii, degeaba ii zic, cred ca i-am spus asta de minim 3 ori, el e mai mare decat mine cu 4 ani, nu inteleg de ce nu intelege din moment ce e mai mare. Dupa aia se supăra daca nu vreau sa vorbim intr-o zi pe apel: "de ce nu vrei sa mai vorbesti cu mine apel?"
Nu știu ce să ma mai fac, cum sa ii explic sau sa il fac sa inteleaga ca perioada asta e grea pentru mine, imi vine sa innebunesc cand vad că nu ma intelege, nu era de ajuns că innebunesc cu invatatul pentru bac

5 răspunsuri:
| stefangun a răspuns:

Gaseste altul

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Ai nevoie sa te concentrezi pe invatat, BAC-ul bate la usa.
Nu e timp de dadacit iubiti gelosi.
Spune-i ca veti lua o pauza pana dai BAC-ul.
Daca intelege e de bine, daca nu il blochezi si inchei balciul.

Acest tip de comportament nu e sanatos. Gandeste-te cand veti fi mai implicati decat sunteti acum, ce va face? Iti va interzice sa mergi la facultate, la munca, iti va interzice sa vorbesti cu alti oameni?
Pune punct acum si daca are rabdare si te asteapta, puteti relua relatia de unde a ramas. Dar trebuie sa pui limite de la inceput.

| darrio2007 a răspuns:

Dă-i papucii si cauta altul care te intelege.
Ăsta nu e facut pentru relatie.

| StoicAnalysis a răspuns:

Nu-i mai raspunzi si iti vezi de treaba. Raspunde doar atunci cand poti si cand vrei. Pana la urma esti fata. Statistic vorbind ai foarte multe sanse sa gasesti pe altcineva daca nu iti convine ceva la actualul. Nu trebuie sa te simti obligata sa raspunzi daca nu vrei si nu poti.

| ReddY25 a răspuns:

Blochează