Capul sus man, asta e! Printr-o situatie de aproape identica am trecut si eu pe la 15-16 ani. Mai sunt fete pe lume(chiar daca 90% is curve), ai sa mai treci prin situatii din astea asa nu trebuie sa disperi, inceara sa nu mai dai frau liber sentimentelor unde nu trebuie.
Tu cu asta nu ai apucat sa fii dar gandeste-te ca sunt altii care au relatii de cativa ani cu o fata si ea pleaca cu altu.
Iti dau exemplu o relatie de 3 ani, dupa 2 ani el pleaca in alt oras pentru ca acolo lucra si venea acasa odata la 1-2luni, si in timpul ala aia umbla cu mine pentru simplu fapt ca simtea nevoia de p...a, si ala ca prostu o iubea. In femei nu trebuie avuta incredere!
Tu doar te-ai tinut dupa ea 6 luni ca sa fi-ti impreuna sau ati fost impreuna? Daca nu ai apucat inca sa fii cu ea, spune-i frate ca iti doresti asta de mult timp nu mai tace ca tantalaul. daca tu timp de 6 luni nu faci niciun pas era normal sa se combine cu altul. Tre sa ai tupeu altfel iti mananca cainii din plasa.
Mda chiar orice raspuns e bine venit. imi vine sa ma dau cu capu de pereti :@
Nu mai zice ca ai fost un ratat, ca nu are nici o legatura, nu ai cunoscut-o suficient, peste ceva timp o sa iti zici singur "ce fraier am fost ca am plans dupa asta"
croissant întreabă: