| CedreaBIS a întrebat:

Nu pot sa ma obisnuiesc cu gandul ca eu vorbesc cu o prietena de 6 luni si intr-o luna un prieten mi-a furat-o am plans 3 zile acum 2 saptamani. nu pot trece peste imi vine sa plang incontinuu doar cand ma gandesc, m-am saturat nu ma obisnuiesc cu gandu asta nici mort am 16 ani mi se prabuseste lumea-n cap m-am saturat de tot si de toate m-am simtit tare prost ca "munca mea" sa fie fu**** intr-o luna straight face detest orice de 2 saptamani. cica timpul le rezolva pe toate cum sa le rezolve. m-am saturat imi pica toate in cap m-am saturat! straight face ea imi spune ca mai mult vorbeste cu mine decat cu ala ca tine la mine chestii. si altele nici nu stiu ce sa cred m-am saturat ce pot sa fac? ajutati-ma numai rezist am 2 saptamani de cand sunt ca o leguma numai pot! straight face

Răspuns Câştigător
| boogdan91 a răspuns:

Capul sus man, asta e! Printr-o situatie de aproape identica am trecut si eu pe la 15-16 ani. Mai sunt fete pe lume(chiar daca 90% is curve), ai sa mai treci prin situatii din astea asa nu trebuie sa disperi, inceara sa nu mai dai frau liber sentimentelor unde nu trebuie.
Tu cu asta nu ai apucat sa fii dar gandeste-te ca sunt altii care au relatii de cativa ani cu o fata si ea pleaca cu altu.
Iti dau exemplu o relatie de 3 ani, dupa 2 ani el pleaca in alt oras pentru ca acolo lucra si venea acasa odata la 1-2luni, si in timpul ala aia umbla cu mine pentru simplu fapt ca simtea nevoia de p...a, si ala ca prostu o iubea. In femei nu trebuie avuta incredere!

9 răspunsuri:
| Claudia_6845 a răspuns:

Ignor-o si apoi vezi cum se va comporta in preajma ta

| boogdan91 a răspuns:

Tu doar te-ai tinut dupa ea 6 luni ca sa fi-ti impreuna sau ati fost impreuna? Daca nu ai apucat inca sa fii cu ea, spune-i frate ca iti doresti asta de mult timp nu mai tace ca tantalaul. daca tu timp de 6 luni nu faci niciun pas era normal sa se combine cu altul. Tre sa ai tupeu altfel iti mananca cainii din plasa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamne apara si pazeste, trezeste-te! daca a ales pe altu, asta e viata, da-ti 2 palme si mergi mai departe.
Crezi ca esti primul sau ultimul care trece prin asa ceva? Ce vrei sa faci acum sa te arunci in cap de la etaj?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai 16 ani, o sa mai treci prin faze de genu... asa ca fruntea sus si data viitoare nu te mai atasa asa mult de persoane fara sa le cunosti!

| CedreaBIS explică (pentru boogdan91):

Problema era ca de abia ne vedeam ca suntem la licee diferite si na' da acum constientizez ca am fost un ratat! [ as fi vrut sa fim pnm ]

| CedreaBIS explică (pentru anonim_4396):

Mda sigh chiar orice raspuns e bine venit. imi vine sa ma dau cu capu de pereti :@

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru CedreaBIS):

Nu mai zice ca ai fost un ratat, ca nu are nici o legatura, nu ai cunoscut-o suficient, peste ceva timp o sa iti zici singur "ce fraier am fost ca am plans dupa asta"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca vrei sa mai vb pe tema asta, id vyk_06

| CedreaBIS explică (pentru boogdan91):

Cata dreptate ai in tine. poate sunt un pusti la 16 ani si gandesc imatur ce pot sa fac. dar e prima fata cu care am vorbit atat, cu care mi-am impartasit sentimtele "povestile" si vice-versa. si na' e nasol multumesc de sfat!