| OOOLEOOO a întrebat:

Nu prea ma pricep la internet/calculatoare...Deci solicit ajutorul vostru.

Cum naiba pun pe un videoclip de pe youtube chestii de gen "click aici pentru a intra pe site" si intra direct pe acel site, sau "subscribe" si te baga pe pagina ta, sau "alt video" si te duce la urmatorul clip. Infine v-ati prins, cum fac?

Funda

Răspuns Câştigător
| Alrawan a răspuns:

După ce ai încărcat videoclip-ul pe youtube, dăi la adnotări ( o să îţi apară deasupra video-ului ) -- adaugă o a adnotare, o alegi care vrei tu, şi bifezi acolo jos unde scrie '' link '' şi pui link-ul respectiv acolo happy scrii ceva, ca să ştie ce e, alegi când vrei să apară adnotarea, şi voila happy

5 răspunsuri:
| LoVe_Nikki_1994 a răspuns:

Buna draga, poti foarte simplu sa dai copy si apoi paste, adica copiezi de pe you tube likul care iti trebuie si apoi dai clic stanga unde vrei sa-l pui, aparanduti mai multe chestii, iar tu trebuie sa pui paste sau lipirewinkingsucces

| OOOLEOOO explică (pentru Alrawan):

Poi am pus o ''nota'' cu un link, salvez dar nu apare pe clip laughing

| Alrawan a răspuns (pentru OOOLEOOO):

Păi mai uită-te o dată dacă ai salvat, şi dacă ai pus pe video. Şi cel mai important, să fie adnotările on la video laughing când dai pe videoclip, îţi apare acolo balonu ăla jos lângă '' calitate, vizionaţi mai târziu, şi alea'' şi vezi să fie ăla on, nu off :d.

| OOOLEOOO explică (pentru Alrawan):

Am reusit ^^

| Alrawan a răspuns (pentru OOOLEOOO):

Mă bucur happy Mult noroc în continuare :d Şi mulţumesc pentru fundă :*