| Chnss a întrebat:

Nu stiu ce sa ma mai fac.Acum trei luni am cunoscut un baiat din Piesti(eu sunt din Bucuresti) si se cam vedea ca el ma place dar eu credeam ca nu am sanse mai ales de la toti km astia si am incercat sa ii ascund faptul ca il plac vorbindu-i despre alti baieti ..Si cand i-am spus ca il plac prima oara a ramas socat,adica a crezut ca e vrajeala si ca il mint.Dar a zis ca si el e indragostit de mine, de felul meu de a fi, de tot ce sta in caracterul meu..si cu timpul a spus ca s-a indragostit foarte tare ..adica nu il mai interesa nicio fata de acolo si ma vroia doar pe mine si ca sunt foarte speciala pentru el.De exemplu m-a sunat odata cand era beat si mi-a zis de fata cu toti tovarasii lui ca ma iubeste mult si ca nu vrea sa ma piarda niciodata( si el de obicei injura pe toata lumea cand e beat).Dar ne-am certat de mai multe ori pentru ca el nu are incredere ca-l iubesc ..mereu spune ca sunt asa frumoasa si ca nu pot sa il iubesc..pentru ca am multi baieti aici si din astea.Dar nu e adevarat, eu il vreau pe el.Nu vreau niciunul de aici.Si de fiecare data cand ne certam rau si el zicea sa nu il mai caut ..eu sufeream mult dar in maxim 4 ore ma suna mereu si imi spunea ca ii pare rau si ca ma iubeste.Pana si asera a facut asa...si acum a spus ca nu ma crede ca il iubesc.Dar de fapt mai demul a spus ca nu poate sa creada asta pentru ca s-ar indragosti si mai rau si o sa ii fie si mai greu.Si in plus nu inteleg..tre sa mai asteptam doar un an. unii stau impreuna si 4 ani si nu renunta.Eu nu vreau sa renunt.Cum sa il fac sa creada?sad Chiar nu stiu ce sa mai fac...

6 răspunsuri:
| careesteproblema1234 a răspuns:

Incearca sa-i explicit ca-l iubesti ca este o persoana foarte importanta pentru tine :* poate faceti cumva sa va vedeti :* si o sa-si dea si el seama ca chiar il iubesti :* mult noroc!

| Chnss explică (pentru careesteproblema1234):

Nu putem sa ne vedem si am facut deja asta.i-am trimis mesaje lungi si dragute..si pe moment functionau.

| careesteproblema1234 a răspuns (pentru Chnss):

Cati ana ai tu si cati are el? :*

| Chnss explică (pentru careesteproblema1234):

Eu 16 si el 17

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Bun băiat ți-ai găsit, dacă se îmbată de acum, mai târziu ce va mai face?
Convinge-l!
Pa, pa.

| careesteproblema1234 a răspuns (pentru Chnss):

Este cam nasol pentru ca nu puteti sa va vedeti, incearca sa-i explicit in continuare ca-l iubesti:*