| Stefiii1234567 a întrebat:

Nu stiu ce sa mai fac. M-am mutat de la o scoala unde nimeni nu ma suporta, la o alta scoala in speranta ca ma voi acomoda, dar cand am venit am si ce inceput prost deoarece m-am si certat cu colega de banca. Doamna diriginta ma mutat de 5 ori cu alta "colega de banca " in 2 ani desi nu am avut probleme decat cu doua din ele. Am incercat sa ma acomodez, dar cred ca intr-un fel i-am respins pe totii cei din jurul meu. Am mai avut alte incidente in trecut [ legate de mici minciuni ] si cred ca toate aceste au dus la o imagine proasta. Eu nu-mi pot da seama unde gresesc [ pe langa faza cu mintitul. deoarece stiu ca nu e biune cum am procedat ] si am incercat sa ma impac cu actuala colega de banca, dar si ma respinge si pana si " cea mai buna prietena " considerata pana acum, ma respinge si isi bate joc de mine! De fapt toate cele cu care am avut probleme rad de mine si isi bat joc de mine, iar eu stau si astept si sincer; uneori le mai raspuns deoarece nervii mei se intind pana la un momendat. Acum vreau sa ma schimb, dar nu stiu cum! Astept sfaturile voastre! Si Funitaaa la cel mai bun happy

PS : Mentionez ca am aproape 13 ani!

Răspuns Câştigător
| alina1044 a răspuns:

Nu e obligatoriu sa fii prietena doar cu cei din clasa ta poti fii si cu cei din scoala. nu te schimba doar ca sa-ti faci prieteni pentru ca din ce am citit nu esti o fata rea esti obisnuita toata lumea mintesi ce asta inseamna ca trebuie sa ne schimbam, fiecare persoana e diferita. si crede-ma ca o sa-ti faci prieteni... happy

3 răspunsuri:
| xVouge a răspuns:

Inainte de a scoate ceva pe gura, gandeste-te de 2 ori.
Incearca sa fii mai draguta si mai intelegatoare cu cei din jurul tau.
Incearca sa petreci cateva minute cu tine in care sa-ti depistezi problema.
Pune-ti intrebari, raspunde-ti!

| xVouge a răspuns (pentru alina1044):

Am impresia ca te contrazici singura

| GreeenAlien a răspuns:

Ar trebui sa fi mai sociabila si mai comunicativa cu cei din jurul tau happy daca tu le-ai facut rau colegilor tai, si ei vor vrea sa iti faca acelasi lucru, asa functioneaza astazi.
Arata-le ca nu iti pasa si fa-ti alti prieteni, nu poate fi asa de greu sa te imprietenesti cu cineva.