anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu stiu ce se intampla cu mine dar stiu ca nu e de bine. Acum două săptămâni eram în pragul fericirii,dansam prin casa, vorbeam cu entuziasm cu toată lumea și radiam de fericire, aveam idei mărețe și nu dormeam noaptea sa ca sa imi fac temele si compunerile la scoala, puteam sa dorm chiar si 2 ore pe noaptea si ziua următoare tot energică eram. Iar acum parca totul s-a spulberat. Nu am mai facut baie de zile întregi, nu mai m-am spălat pe dinți și temele mele de vacanta sunt neterminate. Abia am mai mâncat si singurul lucru pe care îl fac e sa stau pe telefon încercând să găsesc răspunsuri. Simt ca toti ma urăsc desi nimeni nu mi-a zis nimic. Sunt total opusul la ce am fost acum câteva săptămîni. Inițial m-am gândit că e depresie dar stiu ca peste vreo 2 saptamani iar o sa fiu super fericită și plină de viață.
Nu stiu cum sa explic, parca o lună sunt cumva iar cealaltă sunt total opusul. Toate astea se intampla de o jumătate de an si incep sa nu mai suport.
Stie cineva ce as putea sa am? Nu e normal ca cineva sa își schimbe stările din jos de tot în sus.
Mentionez ca sunt adolescență.
Si trebuia sa pun intrebarea in categoria despre sanatate dar nu o gasesc.

4 răspunsuri:
| OldSoul a răspuns:

Poate esti tu meteosensibila.
Si cum vremea asta se schimba de la o zi la alta...
Plus ca e si astentia de primavara, etc.

| Musca88 a răspuns:

Eu zic ca esti depresiva, nedormitul pe termen lung nu e sanatos sa stii si stai linistita ca e abia duminica si deja ti-e frica de tema de vacanta =)

| IeaMariaAndreea7 a răspuns (pentru Musca88):

Dacă aș fi depresivă cum poti explica cea lângă faza? Cea in care sunt total opus. Nu stiu nimic despre școlile voastre dar eu astăzi trebuie să prezint temele.

| BaiatCuPmareSiMultaS a răspuns:

Mda suna a depresie. Poate ti-ai schimbat obiceiurile in ultime vreme? Poate restrictiile astea care nu te lasa sa mergi si sa faci tot ce vrei, nu?