Hei. Sunt momente în viața în care creierul nostru dorește să ne odihnim. Nu este bine să te închizi în tine, faci o mare greșeală. Este adevărat că o greșeală este și dacă te deschizi în fața cui nu trebuie, dar încearcă să testezi persoanele până o găsești pe cea potrivită. Nu știu ce vârstă ai, dar acest comportament poate face parte din schimbările provocate de adoleșcență. Un alt motiv ar putea fi chiar anturajul. poate că niciunul dintre prietenii tăi nu te mai distrează, sau nu pur și simplu subcoștientul tău s-a plictisit de ei. Încearcă să-ți faci noi prieteni și să ieși mai mult SINGURĂ, să te plimbi. În plus, îți recomand o chestie care funcționează la mine de multe ori: ieși într-o zi din casă și observă cu atenție lucrurile mici, oamenii din jurul tău, copacii, zăpada(acum) și dă-ți seama că nu ai motive să fi tristă, că sunt multe persoane care au mai multe probleme ca tine. Distrează-te scumpo, o viața avem.
O seară plăcută și sper că ți-am fost de ajutor!
O fi vreun tip de astenie, fiecare din noi mai pateste. Incearca sa spargi monotonia cat mai repede, e vital. Am patit si eu la un moment dat. Jogging-ul a ajutat
Dupa cate ai spus, mi-am dat seama ca esti o adolescenta. E foarte normal acest fenomen. In perioada adolescentei, toti simtim ca avem nevoie sa stam singuri, sa ne facem tabieturile. Nu e un motiv de ingrijorare, si eu trec prin asta si incerc sa ma abtin, sa ies in oras, sa nu ma deranjeze prezenta parintilor mei etc.In orice caz, nu te ingrijora! Iti va trece. E ceva normal:*. Te pup si ai grija de tine.
Pai.cred ca ar trebui sa te intrebi pe tine ce ai patit? poate prietenii sau oamenii din jurul tau te.au deranjat cu ceva sau te.a deranjat cineva drag, poate iti place de cineva.Totusi cu cat te inchizi mai mult in tine e cu atat mai rau.Trebuie din cand in cand sa mai iti faci timp si de iesit. Daca o sa imi spui mai detaliat problema ta cred ca pot sa te ajut dar asa nu am cum...