Si eu acum 5 luni aveam 90 de kg la 1, 60, de asta te intreb rapid? nu exista rapid de asta trebuie sa ai rabdare, iti spun ce am facut
1, a fost sa elimin de tot dulciuri,cola,sprite =pe mine astea mau ingrasat, eu nu consumam fast food, pizza, produse de patiserie, dar consumam cam multa paine am cam eliminato
2, am cautat alternative sanatoase cum ar fi fructel, legumle, apa plata
3, am limitat portile
4, am vazut cat am rata metabolica asa ca am stiut ca sa consum in minus sa slabesc
5, am facut mult sport si doua ore pe sport
6, ma cantaream zilnic dimineata
7, restrictia calorica este extrem de importanta, am consumam carne mai multe sa nu fiu infometat, acum am 77 kg, desi se poate dar nu va fi usor, kg pe saptamana sanatos, 500 calori restrictie calori +500 calori din sport =2 ore de mers pe jos, vezi si de tensiune, diabet nu e de gluma
Acum și tu mă iei la mișto?
Uite de asta nu îmi place sa fiu grasa, cand eram la școala toți își băteau joc de mine
Bea suficientă apă, variantă simplă, dacă corpul este suficient hidratat acesta va arde toate grăsimile.
Nu ai cum să slăbești repede, asta îți ia timp.
Trebuie să renunți la mâncarea nesănătoasă, trebuie să faci mult sport.
Eventual ai putea să consulți un nutriționist.
Ca sa slabesti, trebuie sa fii in deficit caloric. Asta presupune sa mananci mai putine calorii decat consumi. Totodata, renunta la junk food si sucurile acidulate care pana la urma in afara de placerea de moment nu ii aduc organismului tau niciun beneficiu. Incearca metoda intermitent fasting, este foarte buna pentru organism, indiferent de greutatea pe care o ai! Bea multa apa! Si incearca sa faci miscare, sunt multe tutoriale pe Youtube daca de exemplu nu vrei sa mergi la alergat si ai de unde alege.
Ideea nu e sa te abtii de la mancare, informetarea nu te duce nicaieri bine, ideea e sa consumi alimente care aduc un aport necesar de vitamine corpului tau.
Si inca ceva, nu rezolvi nimic daca vrei rezultate peste noapte. Trebuie sa intelegi ca totul e un proces, precum nu ajungi in 2 zile la maturitate dupa ce te nasti, la fel nici nu slabesti daca doar o zi mananci ce trebuie si faci sport.
Mult succes si perseverenta!