| Maria_Agape_1982 a întrebat:

Nu stiu daca am ales bine categoria. Dar vreau sa lamuresc DIN NOU niste lucruri... Sensibile... Pe care simt ca nu le pit controla... Nu le pot face sa... dispara efectiv.
Deci... De doi ani imi place de un baiat mai mare ca mine. Daca ar gi sa dau o informatie despre el, aceea ar fi ca are un stil aparte, iese in evidenta, si chiar daca multa lume mi-a spus ca nu e de mine baiatul, ca e urat si ciudat, eu nu renunt. Nu ca nu as vrea, dar nu pot. Cum am mai spus, nu pot controla chestia asta... Pur si simplu nu pot.
Problema e una ai anume ca nu ma cunoaste. Nu il cunosc. E un baiat pe care l-am vazut pe hol si mi-a placut foarte tare. Multi mi-au zis sa il intreb cat ceasul sau ceva... Acum nu stiu ce sa fac... Ma ajutati, va rog?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Ia 2-3 carti si/sau caiete si plimbandu-te pe hol sa te izbesti, impiedici de il "intamplator" si in acel moment sa scapi/imprastii pe jos respectivele obiecte. Daca este un baiat civilizat si bine educat, sigur te va ajuta sa ti le strangi lucrurile si posibil sa-si ceara si scuze. Poti incerca o astfel de stratagema deoarece poate da rezultatul scontat sau in cel mai rau caz sa faceti doar cunostinta. Incearca fiindca nu ai nimic de pierdut dar s-ar putea sa ai parte de ceva mai mult decat poti spera.

4 răspunsuri:
| Anonymní a răspuns:

Incearca sa il cunosti, poate ca nu iti va mai placea dupa ce il cunosti. Nu doar stilul conteaza la o persoana. Eu, spre exemplu mai mult apreciez caracterul la o fata, dar sa fie cat de cat frumoasa. tongue

| 91883563 a răspuns:

Nu putem sa te ajutam decat cu sfaturi iar tu inca nu-l cunosti pe baiat.
Nu mai amana. Vorbeste cu el daca vrei sa il cunosti iar daca nu, stai asa si vezi ce zice lumea.

| 91883563 a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Sau ar putea pur si simplu sa vorbeasca cu el sa-l cunoasca.

| Maria_Agape_1982 explică:

Va multumesc foarye mult pentru sfaturi.cred ca o sa incerc metoda cu acele carti care cad etc. (Mi se pare pe cat de corecta, pe atat de grea)
Totusi cu totii mi-ati dat sfaturi foarte bune. Pacat ca nu pot da funda mai multor raspunsuri laughing
Va multumesc din suflet!