Forte ciudată cum ai ajuns la concluzia asta? Ce te face sa crezi asta? Adică prietenele prietenilor tai sa de la tine Ciudat rău toată treaba asta care o pățești
Efectiv se uita la mine și imi spun ca dacă as fi baiat s-ar pune cu mine (s-a intamplat de vreo 3-4 ori)
Te rog raspunde ca ma macină chestia asta de 2 sapttt
Păi ce părere sa am Ți-am zis drogate Bolnave ce om normal și sănătos 100%la100 ar face și ar vrea asa ceva? Bolnave cine dracu ar face asa ceva? Eu sunt sincer cu Adevărată10000000%%%%% acum ca lor nu le convine și ma înjură ce săle fac? Nu ai sa vezi un om normal și sănătos sa vrea asa ceva aleși au probleme de sănătatea grave eu nu am cum sa consider în niciun fel un om normal și sănătos sa facă sa vrea asa ceva ce dracu unde ai văzut sa fie normal rahatul asta fata cu fata și bărbați cu bărbați? Pentru mine asa ceva este bolnav rău de tot eu nu suport asa ceva frate nu suport nu accept asa ceva nu exista asa ceva este cel mai bolnav posibil asa ceva la un om sănătos și normală nu ai sa vezi sa vrea dracu asa ceva nu vezi că-ți sau îmbolnăvit și se îmbolnăvesc pe capte cu rahatul lor bolnav lgbt toți handicapați ies pe străzi în pielea goală și vor sa facă din asta ceva normal nu vezi câți bolnavi sunt și mai vor sa fie și părinți sa nenorocească viața la copii sa-i faca ca ei bolnavi eu nu accept asa ceva nu exista asa ceva la mine eu când vad asa ceva pe străzi îi ocolesc și nici sa nu-i vad îmi provoacă nervi și scârbă au loato orazna cu rahatul lor de bulangiu homosexuali eu ști ce la făceam la ăștia? Ba fete ma duc în iad da știu ca merita pe toți sa ma ia dracu nu-i ardeam la șobolani ca șobolani bolnavi dracu sa dispară de pe fața pământului toți au îmbolnăvit oamenii și copii bolnavi ăștia și societate îi accepta nu frate nu-i acceptați cu cât îi acceptați cu atâta se înmulțesc bolnavi ăștia inbolnevește copii și oamenii cu tot felul de rahauri bolnave și acum vor ei tu nu vezi cât de bolnavi sunt ăștia? Ce părere sa am eu ma de distruși bolnavi care vor sa facă asa ceva la copii normali și sănătoși tu nu vezi ca lumea este cu susul în jos de când au apărut lgbt asta și toți se fac bulangi și tot felul de rahaturi bolnave
Stai departe de ei cât mai mult posibil nu avea Niciun fel da niciun fel de contact cu asa bolnavi lgbt sa va ia dracu pe toți bolnavilor va dau foc ca șobolani sa ardeți neamuri cu Taylor șift bulangi dracu ce nervi am unde dracu sa mai dorm acum miai făcut nervi o grămadă cu bolnavi ăștia
Baa imi place cum gandesti, ai insta sau ceva sa dezvoltam sub?
Ce insta frate eu am TPU și un Facebook atâta și pe Facebook nu sta ca ce dracu sa fac acolo? Nu sunt cu poze și like nu am nevoie de rahaturile astea am TPU și atâta da miai făcut mulți nervi în seara asta nu suport nu mai suport sa vad cum oamenii normali și sănătoși ajung sa fie bolnavi sa se facă bulangi și homosexuali mam săturat să văd rahaturile astea mam săturat cu mulți considera asa ceva nomal și nu-și dau seama ca ăștia dacă îi accept și îi lăsăm să-și facă de cap și nimeni nu ia în considerare ce fac bolnavi ăștia acum și ce se întâmplă în societate și societate îi accept cu rahaturile lor copii vor fi spălați pe creiere în masa si vor avea de suferit mult de tot copii ăștia nu trebuie sa aiba în niciun fel posibil contact cu bolanvi ăștia dar minte sa-i lasi săi sa adopte săi și ia în viata lor de bolnavi handicapați nu trebuie accepți ăștia trebuie toți pe rand frumos terapie pana își revine terapie cu castrare terapie cu foc da frate și nu glumesc ma jur pe Dumnezeu le dau foc ca șobolani sa ardă
Bine bine, dar ce ar trebui sa raspund la asta? de-abia am intrat la liceu.
Dacă ele spun de ex:"dacă ai fi baiat, am fii împreuna"
Pai nu răspunzi nu ai ce să-le zici ca este clar totul bolnave ce ai putea sale zici ce dracu ai putea sa răspunzi chiar sunt curios și eu ce ai putea sa zici la asa ceva rămâi lemn ce dracu ai putea sa zici la as bolnavi distruși ți-am zis și îți mai spun o data stai cât mai departe de asa ceva ăștia nu-s normali nu sunt oamenii sănătoși și normali ai mare grija de tot
Pentru mine ăștia niciodată nu vor fi oamenii normali și sănătoși niciodată eu nu-i accept pe ăștia nu-i consider în niciun fel posibil oamenii normali și sănătoși.
Ma intrebam de ce ai tu așa o părere proasta despre persoanele cu alta orientare sexuală.
Nu mai avem ce discuta eu am zis totul și aicia rămâne totul eu sunt un om direct dacă chiar am de zis ceva o facă nu am nimic absolut nimic de ascuns am un Dumnezeu și nu-mi pasa dacă o sa fiu judecat pentru faptul asta da eu îmi asum totul absolut tot ce am zis cuvânt cu cuvânt pana la capăt eu nu-i accept pe ăștia și nu am sai accept în toată viata mea cât am sa exist pe lumea asta pentru mine ăștia nu sunt decât niște bolnavi și asa vor rămâne eu îmi asum tot ce spun aicia absolut totul eu nu-i accept și nici nu-i consider oamenii normali nu accept femeie cu femeie și bărbați cu bărbați și nici sa nu-i vad îmi provoca scârbă și nervi eu am zis totul aicia și asta este cu Adevărat 100000000%%%%%%% totul.
BAIATUL întreabă:
Andrei67y5 întreabă: