| NumeWhatever56 a întrebat:

Nu stiu de ce pun totul la suflet, am avut o iubita pe un joc, si s-a intamplat sa vorbesc cu ea si pe alta chestie de socializare, la care ne-am despartit de 5 ori sau mai mult, apoi eu fiind bun, i-am dat mai multe sanse, ea a venit la mine, a zis ca ma vrea inapoi, si de fiecare data am acceptat, asa ca m-am intors si eu la ea, pentru ca am zis, un om iubeste cu adevarat cand se intoarce la persoana respectiva, din cate am auzit, la care ea nu, nu m-a acceptat deloc inapoi, sa fim doar "prieteni" culmea, si prietena ei cea mai buna, mi-a spus s-o uit, sa inteleg odata, nu puteam s-o uit, nici acum nu pot, pentru ca mi-a lasat prea multe amintiri, si eram cu ea de vreo 9 luni gen din 2015 in 2016 cam asa in iunie ceva, m-am atasat de ea, desi nu prea ma atasez de cineva, daca pleaca, pleaca, dar ea fix s-o jucat cu sentimentele mele, mi-a spus nu stiu ce vorbe, m-a facut sa ma "indragostesc" de ea, vai cate mi-a facut, am sa fiu sincer cu varsta am 13 iar ea 15, mereu ii spuneam ca am doar 13 ani sa ma i-a cu incetu', dar nu, chiar daca ii spuneam de un milion de ori tot nu intelegea, asa ca in lunile alea, mi-a facut caz de necaz, m-a facut prietena ei cea mai buna si ea, sa-mi scada increderea in sine, sa ma gandesc la "sinucis" si alte chestii, doar din cauza lor, eu stateam linistit si ma jucam "ca orice copil" as putea spune (desi generatia asta, nu mai este cea a fost), la jocuri video, si am dat de un site, care este din nu stiu ce tara, am intrat, mi-am facut cont, am descoperit lucruri, am intrat nu stiu cum, dar am intrat intr-o relatie, asta, si-au batut toate joc de mine, m-au inselat, tradat, cate nu-mi mai faceau, i-am si explicat prietenei ele cele mai bune ca am probleme cu parinti si ca prietena mea cea mai buna m-a parasit, si sunt si stresat, si ea a zis " amice... uit-o " doar pentru ca i-am zis chestiile astea:/ am si intrebat cum s-o cuceresc inapoi, sa ma eh tai la mana cu " te iubesc " si numele ei, dar pana la urma am scris cu un marker numele ei pe mana mea, si simt de parca as vrea sa-mi tai pielea de pe mine, de la numele asta, am incercat sa ma si tai, si doar atat de repede pot fi influentat, nu stiu ce au facut astea din mine.
Acum din cauza asta nu pot s-o uit, desi pe aplicatia aia de vorbit, am zis " pa lume " si o poza sa semnifice ceva pentru ea, i-am si scris un rand lung cu " cat o iubesc " porcarii dintrastea, ca sa o am inapoi, dar degeaba, se simte "libera" fata.
Din cauza relatiilor si alte porcarii, mi-au distrus viata, si n-am avut o copilarie buna, cum au avut ceilalti copii.
Ce sa fac ca sa nu mai sufar? mereu dau sanse, si totul se transforma ca intr-un cosmar.
Asa s-a intamplat, sa am o relatie tocmai la varsta asta, desi inca eram confuz cu multe chestii :/ mi-am distrus viata doar dintr-o curiozitate.

Deci cum as putea sa nu mai sufar, si sa-mi pasa mai putin?
Stiu... dapai la ce varsta am ajuns sa mai intrebi si chestii dintrastea...

Răspuns Câştigător
| WaterDrop a răspuns:

Simplu, nu-i mai asculta. De acum de cate ori iti vorbeste cineva, tu stai pierdut in lumea ta si doar da din cap la ei, mai adauga din cand in cand un "da", "inteleg". "asa.". Te vor aprecia mai mult asa pentru ca esti un bun ascultator.

7 răspunsuri:
| Doub a răspuns:

rolling on the floor)))))))))))))))))))))) laughing)))))))), minunat

Călăreşte un măgar.
Spor. :*

| NumeWhatever56 explică (pentru Doub):

-_- minunat! razi cat vrei de prostia ta, succes (:

| NumeWhatever56 explică (pentru Doub):

Omule, daca e de ras, esti bolnav, te crezi tu tare si mare, ooo un copil de 13, hai sa ma i-au de el, daca n-am ceva de facut si critic ca un drac.

| NumeWhatever56 explică:

Nu mai conteaza, daca nimeni nu ar putea lua ceva in serios macar o data -_-

| NumeWhatever56 explică:

Acum hai sa vad niste comentarii, cu gen " esti troll " sau alte cacaturi, daca am cerut un sfat si am si explicat, las-o balta.

| RagnarokR a răspuns:

Ai doar 13 ani. Experiente de genul te călesc. O să îți folosească pe viitor prin ce treci acuma, așa ca nu uita nimic. Tine minte totul si tine cont de asta pe viitor. Toți suferă când situația în care erau se modifică. Se pare că schimbarea e nedorită. De asta ești și tu în depresie. Dar evoluezi, cresti. Mereu lucrurile se vor schimba. Fi mai calit si mai tare si tu.

| R0R0 a răspuns:

Nu trebuia tu, la 13 ani sa te aventurezi intr-o relatie. Mai ales una pe net. Tipa a vrut doar sa isi bata joc de tine, iar tu i-ai cazut in capcana. Rupe orice legatura cu ea si nu te mai gandi la ea.
Esti tanar, e normal sa pui repede la suflet, dar nu mai baga in seama tot ce ti se zice.