Simplu, nu-i mai asculta. De acum de cate ori iti vorbeste cineva, tu stai pierdut in lumea ta si doar da din cap la ei, mai adauga din cand in cand un "da", "inteleg". "asa.". Te vor aprecia mai mult asa pentru ca esti un bun ascultator.
Omule, daca e de ras, esti bolnav, te crezi tu tare si mare, ooo un copil de 13, hai sa ma i-au de el, daca n-am ceva de facut si critic ca un drac.
Nu mai conteaza, daca nimeni nu ar putea lua ceva in serios macar o data -_-
Acum hai sa vad niste comentarii, cu gen " esti troll " sau alte cacaturi, daca am cerut un sfat si am si explicat, las-o balta.
Ai doar 13 ani. Experiente de genul te călesc. O să îți folosească pe viitor prin ce treci acuma, așa ca nu uita nimic. Tine minte totul si tine cont de asta pe viitor. Toți suferă când situația în care erau se modifică. Se pare că schimbarea e nedorită. De asta ești și tu în depresie. Dar evoluezi, cresti. Mereu lucrurile se vor schimba. Fi mai calit si mai tare si tu.
Nu trebuia tu, la 13 ani sa te aventurezi intr-o relatie. Mai ales una pe net. Tipa a vrut doar sa isi bata joc de tine, iar tu i-ai cazut in capcana. Rupe orice legatura cu ea si nu te mai gandi la ea.
Esti tanar, e normal sa pui repede la suflet, dar nu mai baga in seama tot ce ti se zice.