| TaraXdd a întrebat:

Nu sunt grasa, dar am picioarele(coapsele) mai grase. Fac sport de 8-9 luni si....nimic.Eu am slabit,dar am facut-o la tot corpul atunci, dar picioarele tot... Ceva sfaturi? Multumesckiss

8 răspunsuri:
| BunaLaToate a răspuns:

Probabil ca este din cauza felului in care faci sport, incearca sa folosesti un anumit aparat pentru intarirea muschilor coapselorhappy

| Sase a răspuns:

Profa de sport a aratat un super exercitiu pentru chestia asta. Sper ca pot sa ti-l explic bine.
Te pui in genunchi pe podea, apoi te lasi intr-o parte pana ajungi cu sezutul pe podea. Te lasi cat de tare poti, dar sa nu pui mainile pe podea.
Te ridici inapoi in genunchi si repeti si in partea cealalta. Faci cate serii poti(recomandat 10 la inceput). Important e sa nu pui mainile pe podea in timpul exercitiului. Cere-mi detalii daca ai nevoie.

| JustMusic a răspuns:

Axeazate pe exerciti pentru zona aceea eu iti recmand astea: http://www.youtube.com/watch?v=ooRb290Wh28&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=Pdemjz2wZ5I
Cel pentru fesieri sunt foarte grele dar daca te ti de ele dau rezultate.Niste masaje pe zonele afectate te-ar ajuta, daca situtia materiala nu iti permite poti sa faci si tu acasa singurica.

| Annekie67 a răspuns (pentru Sase):

Interesant.dar nu prea m-am prins.

| Lora1411 a răspuns:

Sa ai forme NU inseamna sa fi grasa! happy Smile and that's all:*

| Sase a răspuns (pentru Annekie67):

Stai in genunchi, cu mainile intinse in fata si apoi cazi in fund intr-o parte, ducand mainile in directia opusa pentru echilibru. O sa mai incerc sa caut un video pe youtube care demostreaza exercitiul.

| romulusandrei a răspuns:

Si ce esti mai bulanoasa nu-i nimic big grin

| CostacheAndreea a răspuns:

Eeeexact aceeasi problema am si eu... mai oameni buni daca face exercitii pentru coapse-fese-picioare si asa mai departe efectul va fi exact contrar celui dorit si anume o dezvoltare (sa zic pe lungime si latime) a acestor parti nici decum o subtiere a lor... si eu inca mai caut un raspuns pentru problema asta: cum naiba imi subtiez picioarele fara sa slabesc si in partea de sus a corpului