| S3S3an a întrebat:

Nu v-ati saturat de oameni ceia care de exemplu tu pui o intrebare si astepti un raspuns adecvat intrebari dar ei critica spun sa te inveti a scrie ca nu mergi la scoala. Voi ce parere avveti?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! In primul rand nu-i baga in seama pe cei care te critica. Cine sunt ei? Niste prosti. O zi buna!

8 răspunsuri:
| HolyPotato a răspuns:

Cât timp vrei să primești răspunsuri adecvate, trebuie să scrii adecvat.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Ce părere am? Că nu trebuie să te superi dacă cineva îți face observații constructive, o face doar ca să te ajute, prin atenționare.
Ori preferi să te încurajeze, să continui mereu cu greșeli ortografice?
Dragă, așa învățăm cu toții, din greșeli. Nimeni nu este perfect, dar măcar unii se străduiesc!
Dacă toți te-ar mângâia virtual, și ți-ar spune că ai făcut bine, crede-mă, n-ai mai avansa niciodată, nu te-ai mai strădui să înveți, te vei mulțumi cu... puțin.
Chiar dacă îți fac niște observații, nu cred că o fac cu răutate. Cel puțin, nu toți! Unii o fac ca să te ajute, altii doar ca să se amuze, alții sunt, la rândul lor, niște proști fuduli, care fac aceleași greșeli, dar numai pe ale altora le observă laughing
La întrebări? Ți se va răspunde, negreșit. Bineînțeles, dacă au logică și le pot pricepe...
În caz contrar, dacă nu înțeleg limba, ce vrei?

| Park1Suin a răspuns:

Eu chiar ii urasc. Spun ca fac o gramada de greseli si zic ca atunci cand ma voi invata a scrie, ei vor raspunde la intrebare.Vor sa se faca mari doar daca au gasit o mica greselutza in intrebare.Asta e un site de corectitudine ortografica sau de intrebari, nu inteleg?

| Park1Suin a răspuns (pentru floresdemayo):

Draga,eu si ea cred ca ne-am saturat de raspuinsuri rautacioase,nu pricepi? In plus, fata asta Merry Rain invata la scoala cu mine. Dupa cum o stiu eu, la lectii scrie foarte corect. Draga, ce naiba, suntem pe net! Ah...De ai vedea tu cum sriu unii pe mess, acolo da greseli.Aici,fleacuri...

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns (pentru Park1Suin):

Lasă mess-ul, ce legătură are mess-ul cu TPU? Acolo se acceptă prescurtări/abrevieri, o faceți între voi, nu în văzul tuturor! Aici, există o politică a site-ului, o cunoști? Mă îndoiesc. Am precizat cine sunt cei care oferă răspunsuri răutăcioase, repet, nu toți o fac cu răutate!
Există și roboțelul ăla care te mai atenționează în cazul unor prescurtări sau greșeli gramaticale, dar nu le poate nici el pe toate! Are niște limite, probabil e și plictisit de atâtea corecturibig grin
Trebuie să ne urâm neputința, nu să-i urâm pe cei care ne atenționează să ne îndreptăm defectele.

| Lily8 a răspuns:

Nu este corect sa te judece.Ar trebui doar sa raspunda intrebarii pe care o pui si atat sau sa si vada de criticile lor trecand mai departe. Uneori poti gresi tastand rapid la tastatura, nu ca nu stii sa scrii.

| Salahadin73 a răspuns:

Ai di p.a me, sper sa te calce trenul.

| summerparadise a răspuns:

Asta este, unii iau problemele unora in serios, altii nu...dedpinde de firea fiecaruia.