| Andr3y25 a întrebat:

Nu va enerveaza metinarii?! Toata rubrica jocuri/online este plina de ei!

6 răspunsuri:
| Grimmjow69 a răspuns:

Nu inteleg ce e asa "awesome" la jocul acela.Si da, ma enerveaza.laughing

| Justananonim a răspuns:

N-ai ce le face sincer copilash de 10-11 ani care nu stiu pic de engleza metin e un joc repetitiv nu ai ce face doar SPACE crafting nimic flying mounturile sunt luate de pe wow ai doar o rasa si 4 clase meh grafica de 16 bit acele arme noi de care tot aud pe afara sunt luat din wow pwi lineage... n-am ce spune am intrat pe NA servers si e gol si de fiecare data cand spun asta imi spun copii TU NU STII SA JOCI asu nu fac diferenta dintr-un shooter si un mmorpg sau moba TRUE GAMER

| AlCoLiKdEnIsA a răspuns:

Frate sunt culmea macar de ar fi ceva creativ sau de logica ceva, e un joc amarat ca vai de capu lui laughing)))))))

| LordCroft a răspuns:

Si rubrica de jocuri/online si la adolescenti si la dragoste si sex laughing nu mai scapam de ei laughing laughing

| Andr3y25 explică (pentru Grimmjow69):

! Ma bucur ca sunt si oameni normali pe site-ul acesta! Sincer am fost si eu metinar ..la greu dar eu am avut vointa de a ma lasa de un joc care iti mananca timpul! Mi-am dat seama atunci cand prietenii incepeau sa nu ma mai sune sa mergem pe afara! Am dat uninstall la jocul acela si nu imi pare rau.

| Grimmjow69 a răspuns (pentru Andr3y25):

Bravo tie!winking