Nu e ciudata e foarte ciudata si nu numai atat ai observat vreodata cate coincidente pot fi in viata? si cand stau uneori sa ma gandesc poate ca nu este bine nici sa fi matur ai o gramada de griji... poate e mai bine asa la varsta asta la care chiar daca avem probleme multi dintre noi au parinti sau bunici sau rude care sa ii sustina.
Da viata e ciudata dar si plictisitoare deoarece uneori parca astepti sa se intample ceva mai fantastic nu se intampla nimic totusi daca te meturizazi prea devreme o sa uiti ce inseamna sa fii copil si daca esti prea mult timp cu capul in nori o sa iti fie greu sa te maturizezi plus posibilitatile ti le faci cu mana ta cum ar fi daca inveti ajungi sus daca nu sapi santuri cam asa e viata ciudata
Viata este cum vrei sa fie. Pentru mine, viata este interesanta! Sunt atatea lucruri de facut si nu am timp destul
Sunt atat de bucuros pentru tine ...
Eu vreau sa fiu ca unii din prietenii mei, sa nu-mi pese de nimic, bag manele tampesti la greu, gagici, chestii. si pana la urma vad ca tot ei castiga:O
Eu zic sa nu fii ca ei! O sa aiba multe de pierdut deoarece viata lor o sa fie mereu la fel. Tu chiar vrei sa ai o viata asa de monotona?
Viata e foarte ciudata,si ti se pate intmpla cand te astepti cel mai putin,ceva ce te poate schimba pentru tot deauna. Apar multe coicidente in viata,si uneori e plictisitoare,dar cand te aspteti mai putin ti se intampla ceva care te schimba pentru toata viata, dar pe urma te obisnuiesti, asa e si cumaturizarea, te maturizezi prea repedee, e nasol si o sa ajungi o persoana plictisitoare si morocanoasa....etc nu intru in detalii dar asta e parerea sic e mi s-a intamplat...