Pf...prin ce-ai trecut...nu-i doresc nici la cel mai mare dusman al meu ceea ce ai patit tu.
nu trebuie sa fii inchisa in tine...incearca sa ii povestesti mamei tale ce s-a intamplat....
este normal sa-ti fie frica sa mergi noaptea singura pe strada...
ai trecut printr-o trauma care te va marca toata viata...nu poti scapa de aceasta frica...
ai grija de tine...si iti doresc tot binele din lume!
Buna. Poate tipii aia vroyau doar sa te sperie! acum esti mai mare!totusi sa vorbesti cu un psiholog nu ar stryca!
Asa e lumea in ziua de azi! Numai bagabontiViolatori...Umbla noaptea pe strada si sechestreaza fete minore si nu numai...De toate felurilePana te mai linistesti, daca nu ti-a trecut nici pana acum...Atunci nu mai iesi singura pe strada, mai i-a o prietena cu tine sau roaga un prieten, un amic de-al tau de incredere sa te conduca, sa iti tina companie...Si mie imi e frica sa merg singura pe stradaIntr-o seara ma intorceam din oras si cred ca era ora 00:00 sau 01:00 noaptea si se oprise unul cu masina langa mine si m-a intrebat daca dau o tura cu el cu masinaSi i-am zis ca nuIn fine a plecat de langa mine...Doamne si imi tremurau picioarele...Ma mir cum de ma mai tineauDeci ai grija de tine! Sunt numai nebuni pe strazi
croissant întreabă: